BILDER


25 FEBRUARI


Jag var inte speciellt trott idag men alla papekade att jag sag trott ut, hahah, fast jag somnade under lunchen sa haha, kanske va ganska trott. MEn lag i skolen sa det var skot. Det var Seans fodelsedag sa tog med mig dammsugare som jag kopt pa IKEA, ingen stor hit, inte ans jag gillade dem, hahaha. Sen var det badmington, hahah, det ar en sjukt rolig tjej som heter Cloe, hahah, vet inte hur jag ska forklara henne, men hej va rolig hon ar. Sa vi har den har hat karleks grejen som haller pa, sa vi ar as kaxsiga mot varandra nar vi spelar, sa varje gang jag far poang gor jag storsta grejen av det och tvart om och nar vi forlorar slanger oss pa golvet och grater, hahaha. Sa himla kul, aven var tranare tyckte det var sjukt kul att se vara vinnar danser och deprimerande shester. Sen akte jag och Vivian till donken och jag tog en lite glass, hahah. Nar jag kom hem vantade en present for mig, TAck beccis for godis, te, chai och tidning och tack sa mycket att du at mycket av godiset for min skull for att du inte villl att jag ska bli for tjock... hahah.
Sen har det kommit bilder fran modevisningen pa en hemsida, jag ser helt forjavlig ut pa alla, inte kul!!! AHHHH!!!
 

SÖNDAG

Så hade frukost at borrone's gott som vanligt. Sen gick vi och handlade mat och så. Hem igen för att sen åka till Ikea med Andrea. Gratis kaffe och shopping till Andreas room. Sen DTPA och jag köpte ett par strumpor, haha. Nu sitter jg hemma och kollar på Oscar galan!


FASHION SHOW

Gu va kul jag hade igar! Fick lara kanna massa nytt folk och hade bara sa himla kul! Borjade med att vi gick dit for att sminka och och fixa till oss. Det var ganska mycket do tid men spelade ingen roll dne tiden var kul med! Vi hade 3 shower. Jag var i Dans 1 sa vi oppnade showen, jatte kul. Sen fick vi springa for att byta om till vara modevisnings klader, jag hade leggins med ena benet rod och vit randigt och andra bla med vita stjanor, sen en svart troja, jeans jacka och en bla mossa. Sa himla kul, den anda utlanska personen hade america, blev stor sucse, sen var jag inte ett dugg nervos, konstigt nog. Hade bara jatte kul hela tiden! Det var verkligen jatte kul!!!
 
 
Tog inga bilder, men de hade fotografer dar sa nar det kommer ut kommer jag lagga ut mer!

FREDAG

Wow, dte har hant mycket! men i fredags var det skola och allt som vanligt, men under art hade vi en vikarie som bara satt framfor datan sa vi satt mest och pratade hela lektionen och mina saklllade vanner tvingade mig att prova sjograschips, bland det vidraigaste jag atit! Det konstigaste var nog att de faktiskt tyckte om dem och at hur mycket som hals, jag broja typ grata sa akligt det var! hahahahahh! Sen efter det hade jag badmington, roligt! Gick hem och sen tillbaka till skolan for att ha en 4,5h fashionshow ovning. Sa vi gick igenom allt och det var jatte kul! Sa sa sag fredagen ut.
Justa glomde namna, vi hade ett ralley pa skolan, alla sammlas i gymnastiksalen och sen ar det uppradande och sant! Jatte kul! Men sen var det en kille som kladde sig en hem orange helkropsstrumpa som tackte huvet och allt, ja ni vet vad jag menar. Och han gick upp och dansade med Cheerleadersarna men det kom saklart en larare och sickade ut honom men da borja alla bua, jag trodde de buade at cheerleadersarna sa det var jatte hemskt. MEn det var kul annars!!!
 
 

TORSDAG

Ska bara borja med att saga att idag har alla varit sa himla sjukt snalla, liksom onatuligt trevliga! Borjade med att jag gick till skolan och halvags dit fick skjuss, super snallt. Sen under keramik fick vi godis fran lararen. Under lunchen var det en som hade tagit med sig leksaks pistoler och och malade ett marke pa tavlan och stod pa stolar och skot, sa himla roligt var en kul lunch. Sen var det Goverment, intressant som vanligt. Sen spelade vi matcher under Badmington och jag och Vivian van 3 av 4 matcher, AWESOME! Sen akte vi till Mc Donals!!!! OMG forsta gangen pa donken i Amerika! Vivan tog 2 hambugare hahahaha, roligt! Sen ar det komiskt att det var tva andra svenskar dar, hahah, nar man hor andra svenskar ar det pa donken, kul. Skulle saga att det ar frachare att ata pa donken i Sverige dock.
 
Sen gick jag till frisoren for att slinga haret. Varldens trevligaste manniska jag nansin traffat, helt arligt! Borjade med att jag upptakte att det inte va nan dar, och tydligen stanger de kl 18 och jag kom dit vid 18 sa hon stannade bara for att fixa mitt har, jag viste inte om deras oppetider utan sickade bara ett sms och fraga om det var okej, kande mig lite hemsk men det var sa himla snallt av henne. Sen hade Molly berattat om mitt lussekatts bak och sa det forsta jag fick var sjukt mycket saffran i en burk, hon far det av nagra vanner men anvander inte sa mycket sa fick en burk, aldrig traffat mig innan och bara ger mig den. Sen ar hon super trevlig och fixade mitt har jatte bra. Sen fick jag en hel flaksa med balsam, fint balsam bara for att hon var snall liksom. Sen tog jag for givet att man kunde betala med kort men det kunde man inte sa jag betalade inte men ska saklart betala senare men anda. Sa himla super trevlig gullig och snall.

MIN FODELSEDAG!!!!!!!!!

Sa vakande upp ganska sent och stressade med att fixa mig. Sen fick jag fin sag av vardforeldrar och sen kom Andera och hamtade upp mig och vi akte saklart till Coupa for breakfast! Gick all in och tog bannan, jordgubb och nutella pankakor och varm choklad! Japp, jag vet, all in, hahahha! Sen fick jag en fin present av Andrea och varldens finaste brev. Sen var det skola och engelska test, inte specillt svart sa det var chill. Sen akte jag till Rotary for att ha lunch, skulle nog varit roligare att va i skolan pa sin fodelsedag med det viste ju inte de, de ville nog bara va snalla och ta mig dit pa min fodelsedag, hahaha,  de ar aldre sa det forstar inte det, hahahah! Sen fick god lunch och ett kort sa det var snallt. Sen ar det ju alltid nan som pratar under luncherna  och den har gangen var det an som hade jobbat som sjukskoterksa i somalia, jatte ledsam historia sa det var ju lite deprimiande att hora, men jatte intresant och bra men inget bli glad tal direkt. Sen tillbaka till skolan och Art. De hade bakat kakor men jag var sa sen till klassen sa de trodde inte jag skulle komma sa de at upp kakorna sjalva, hahah, men fick en klementin! Sen hade jag Badmington och dans och fashionshow traning. Fick kakor och sang och ljus av min grupp sa det var jatte gulligt!!!!
Nu sitter jag hemma och driker te och ater kaka och svarar pa alla fb gratulationer!
 

DAGEN

Sa idag var vi lediga, sa borjade dagen med surdegs vofflor och skype med familjen, Momoko och Farmor! Fick "fin" sang och allt, hahah! Altid kul att skypa med dem! Sen gick vi till gymmet och sen efter det segade jag mest framfor datan tills kolckan var 6:30 och Familjen Keer och Eason kom for att fira min fodelsedag, sa blev god mat och tarta. Kul att traffa alla! Sa det var en lyckad fodelsedag!
 

KERN'S DAY

Vaknade upp relativ tidigt idag och vi akte till ett cafe och hade "frukost" Kaffe och croissant, super gott var det, ett mysigt franskt cafe, tummarna upp! Sen akte vi in till SF och kollade pa en show med sapbublor. Efter det akte vi till Golden Gate park cyklade omkring lite och stannade vid deras vetenskaps museum gick in och hade lunch, jag hade rak varrullar super goda. Sen sa har jag sagt att jag vill va med om en LITEN jordbaving nar jag ar har bara sa jag kan saga att jag varit en del av det, och inne pa museumet hade de ett rum dar man kunde ga in och kanna hur det var sa jga kan ju checka av det fran listan, hahah. De hade ocksa ett rum som var som en regnskog, super fint gjort, allt var toppen bortsatt fran att de hade vissa glas grejer med ormar i... Sag en vit krokodil ocksa! Sen cyklade vi runt lite mer och sen var det dags for att aka hem. Val hemma akte jag och Susan till gymmet och sen hem igen for att ata krabba, Kerns fodelsedags middag han har varje ar! Sen var det tarta och present oppning. Lyckad dag!
 

RODIN

Sa vaknade imorse fick pankakor med apelsin smak, super goda!!!!!!! Sen gick vi till gymmet, sen skydade jag mig hem gorde mig i ordning och akte sen till Stanford Art museum och och motte upp Andrea. Vi gick omkringoch kollade pa Rodin's skulptur tradgard, jatte kand och fint! Sen kolalde vi runt inne pa museumet och hade sen lunch i kaferirian dar. Sen nar Andrea skulle ga och kopa kaffe var det nan som hade bestallt men inte tagit den sa de hade precis gjort en Cappotion, hahah kan verklugen inte stava, ahah! Sa hon fick den gratis, och tack vare det fick jag en med, gillar inte kaffe med mjol men det var ju gratis sa darck den med nojde. Sen pluggade vi och sen stangde de sa Andrea cyklade hem och jag gick till DTPA och och motte upp Susan och Kern for middag, vaar super matt efter lunchen sa blev propp matt efter en halv liten ceasar salad. Galet matt! Men sen gick vi vidare och kollade pa life of Pi, bra film!!!
 

LEDIG

WOHO, var ledig idag! Sa sov ut och sen spenderade jag nagra timmer med att inte gora natt speciellt alls, sen skypade jag med Danken och Fellan i helt arligt 4h, hahah! Jatte kul! Sen gick jag i shorts och T-shirt till tennisbanan och vi spelade tennis, kul som vanligt! Sen var jag tyvarr tvungen att ga hem for vi fick gaster, super duper trevliga! Sa det var kul!
 

I <3 COUPA

Sa ni kom jag hem efter middag pa Coupa! Alskar verkligen det stallet!!! Verkligen super gott men jatte mattande. Men hade en jatte trvlig kvall.
 

VALENTINE'S DAY

Vaknasde imorse och nar jag kom in i koket vantade ett fint kort och choklad pa mig. Blev jatte glad. Hade frukost och sen gick jag till skolan, gar ofta inte utan far skjuss av Kelley men hon var tvungen att ga till skolan tidigare for att disikera en katt sa jag gick, fosokte hinna med en sak innan skolan men gick inte men kande att jag var sen emn Cindy sag mig ga till skolan och erbjod sig att kora mig sa en riktig raddare i noden! Sen hade jag hemkunskap och fick ett litet godis kit och cupcakes fran mina kara bordskamrater! Sen var det kermik och under lunchen hade en larare chokladfondy med jordgubbar och marschmellows and kex. Sa himla gott! hahha. Sen var det goverment och test och sen kollade vi pa film och fick mer cupcakes och kakor, hej nyttig dag!
 
Sen hela dagen har jag knat mig som en hemsk manniska for det ar min vardpappas fodelsedag men jag har verkigen inte haft tid eller vetat vad jag skulle kopa till honom sa hade inte fixat natt. Och om jag hade gatt till Badmington hade min dag varit hemsk, sa jag valde att skippa traningen och Andrea tack och lov korde mig till Stanford shopping och jag han kopa en present, sen ga hem, nu hinner jag blogga om det sen ska vi ut och ata pa mitt favorit cafe ikvall! Han kommer fa en grytlapp fran Marimekko. Stressigt varre!!!! MEn han gillart att baka sa tror att de kommer passa och hon som jobba dar var hur trevlig som helt coh sag till att jag verkligen fick ett fint paket!
 
Sa har varmt var det idag har, linne och kjol!
 
 

PLUGG

Sa akte hem till Cami och pluggade och hon bakade cupcakes som hon skulle ta med till skolan dan eftr. OCh har borta har de inte vanilj socker utan som en vatska. Den luktar jatte gott men smakar hemskt, jag har aldrig testat. MEn i allafall Matt testade var cool under hela prossessen men typ 2 min senare borjade smaken och smartan komma, hahah. Och sa att jag inte glomer att namna det men igar fragade Sean om jag haft pommfrits before.... hahahah, ibland....
 
 

ONSDAG

Så Andrea hämtade upp mig och vi åkte och hade frukost på ett café. Delade på ägg och våfflor. Yummi!! Sen var det dags för skola block dag idag så hade bara 3 lektioner som är längre. Blev star student of the week så det va kul! Sen foto va kul. Hade två möten under lunchen sen art, alltid kul. Sen var det badminton var en jobbig fascinerande nog, hahahah. Och vi blev indelade i hus och jag är i det blåa huset och vår slogan är we are blue, we hate you! Hahah, sjukt kul. Sen var det bara att rusa hem för att slänga i mig en grapefrukt och byta om och sen tillbaka till skolan för att träna på dansen inför fashionshow. Nu sitter jag och väntar på att Cami ska bli klar med hennes dans sen ska vi hem till henne och plugga lite inför goverment imorgon. Fick 29 av 100 på mitt förra test, WOHO! Pluggade inte alls för även när jag pluggar får jag bara typ 44 så varför anstränga sig när det ändå inte kommer löna sig man måste få 60 för att klara det och även alla som är native speakers failar också så det är lungt, pratade med några som hade pluggat och de fick typ 45-50 så ja.. Han är känd för att va hemsk.


DAGEN

vaknade upp till doften av nybakta morrots muffins, hade ne bra frukost och gick sen till skolan. Skolan va kul sen badmington! Sen sprang jag typ hem for att snabbt kunna ga till Stanford shopping for att lamna tillbaka den oranga vaskan. Sen hem och jag var jatte trott. Vi hade lite olika saker till middag blandannat lila potatis, jatte konstigt! MEn smakade helt vanligt! Nu sitter jag i soffan och myser med katten, te och kakor!

TENNIS

Vaknade runt 10 idag, skont att sova ut! Hade surdegsvofflor till frukost, sa himla goda, sinnes sjukt! Sen akte jag och susan och handlade lite mat och sen till gymmet! Kom hem at lunch och sen kladde jag pa mig och va redo att ga till tennisbanorna, men da skriver Andrea att hon inte ar redo, hahaha. En timme senare ar i alla i allafall samlade och vi spelar tennis ett tag. Sen foljde jag med Andrea och hennes lilla syster till Whole foods som ar en matbutik. Sag en jatte snygg kille, tror han kom fran norge, haha. Och lyckades hitta litte udda saker och svenskt knackebrod!!
 

100

Sa nagra va min vardfamiljs vanner fylde bada 50 sa det var 100 ars party! Maten var sinnessjukt god, alsta de hade nagra sparris rullar eller natt, det det basta jag atit!!! Traffade manga trevliga personer och sa. Sen var det dans var inte direkt i ett dans mood sa jag stod mest och kolla pa Susan och Kern forsokte fa mig att dansa men det kandes ganka onatulig och lite akward sa jag slutade efter ett tag, hahah. Men vi gick hem tidigt runt 10, hoppas verkligen inte att det var for att jag inte dansa :/ Menmen, det var kul!
 

DAGEN

Sa vaknade idag och vi hade coffeecake till frukost, det ar normalt har att ha typ sockerkaka till frukost... Sen gick jag och Susan till gymmet och det gick as bra, kannde verkligen att jag verkligen,verkligen trandade. Och det ar aldrig snygga killar pa det gymmet jag gar till, bara massa gamlingar men idag ar jag sag forjavlig ut, har aldrig varit sa ful i hela mitt liv DA ar det snygga killar dar... saklart...
Sen gick jag hem fixade mig och gick sen till Stanford shopping och jag shoppade ett par perfecta shorts vita klassiska och sen kopte jag tva vaskor men ska lamna tillbaka en av dem. Men den jag spara ar rosa och liten och perfect! Sen motte jag upp Andrea och vi hade kaffe pa starbucks! Sen akte vi hem och nu ska jag pa ett 50 ar kalas, haha!

FREDAG

Sa hade tva test idag...hehe...ja, vi far se hur de gick senare, hahah! Sen efter skolan stannade jag och Cami for att ta lite foton for photo kallen. Vi ska ta bilder i studion och efterlikna ett relativt kant portrett eller ett profisonellt portet. Jag hittade en bild fran en gammal mode tidning och tog den. Sa vi stannade i ca 1,5h och holl pa med ljus och kamra saker. Sen gick jag hem at och bytte om till traningsklader och gick till tennis banorna dar Sean och Andrea vantade. ALSKAR att spela tennis sjut kul, ska nog borja med det nar jag kommer hem!!! Sen hade jag Fashion show ovning. Inte for att skryta men jag fick as mycket berom, haha! Han sa att om man inte viste vad man skulle gora skulle man kolla pa mig och att jag los som en stjarna, hahah! WOHO! astaggad nu, hahah! Sen gick jag med Nicole and Erika och kollade pa slutet av Basket matchen som vi tyvarr forlora. Och det ar sa himla synd att MA inte har nan school spirit :( Men hade en riktigt bra dag!!
 
Cami in studio! Behind the scenes!
VI hade fixat nyckel men vi orkade inte vanta sa losningen blev att riskera Sean's liv och han klattrade over!
Redo for tennis!
Andrea almant AWESOME!
MA!

TORSDAG

SOVMORGON!!! Hade en toppen morgon, kude sova lange och tog det allmant lungt under morgonen. Sen gick jag till skolan och under hemkunskapen gjorde vi typ varldens godaste soppa! Vegan soppa, med bonor, och super god, jag ater allt nu, hhahah! Typ den batsa soopan jag atit! Sen var det keramik kulkul! Lunch och sen Goverment! Sen var det badmington forsokte lara min coach svenska, det gick sadar.. HAHA! Sen gick jag hem chillade lite och sen var det dags for Dans. Sa Erika hamtade upp mig och vi akte for att trana pa en dans. Det ar en Fashion Show som de flesta seniors gor och dans ar en del av det sa vi ovade idag. Det var kul! OCH ETT OMG MOMENT!!! jag har borjat gilla mjolk!!!! HElt vanlig kall mjolk gillar jag nu!!!! OMG!!

ONSDAG

Sa imorse kom Andrea och hamtade mig och vi akte och hade frukost. Vi delade pa egg och en voffla och sen drack vi kaffe saklart! Super mysigt och gott!! Sen var det skola, engelska och photo har jag pa onsdagds formiddagar. Sen var det lunch och hade tva klubb moten, serrios ar med i 4 klubbar var av 2 av dem aktiva och de tva har moten samma tid och dag... Men sen var det Art, haller pa att forsoka komma pa ett smeknamn till Andrea, sjukt svart! Sen var det Badmington och idag fick vi spela lite ocksa sa det var super kul, alskar badmington, jatte roligt!!! Sen akte jag hem durschade och satte pa mig mjukis klader och sen akte jag till Cami for att plugga Goverment. Nu sitter jag hemma och dricker te!
 
 
Sen om man ar inne i art rummet under lunchen maste man mala, sa har ar en bild pa andreas bild ( dalig vinkel) och sen mitt fina konstverk, hahah!!
 
Plugg!!! No more monarchy :( <-- royal sad face!
 
TEEEEEEEEEEE!!!

DAGEN

Sa var super trott idag forsta lektionen, galet trott men det gick over snabbt! Det hande inte nagaot speciellt som ar vart att namna anda fram tills art! Sa vi diskuterade smeknamn, skulle oversatta mitt fula smeknamn som mina kara vanner anvander...fisen... sa jag holl pa att do av garv nar jag berattade att det var " the fart" hahahah. Men sen skulle vi komma fram till ett smeknam till alla, det var svart men alla har ett djur som man liknar sa vi gick med det. Sar ar ar dem!
 
Sean the Republican Rabbit!
 
Andrea the Liberal Lioness!
 
Sofia the Totalitarian Tortoise!
 
Sa himla roligt jag dooor!!!

MER BILDER



 
Lite B att stava fel, hahahhaha!

SAN FRANCISCO

Sa i lordags gick jag forst till gymmet sen hem for att packa och och stada rummet! Sen kom tre andra utbytesstudenter och en av dems vardpappa och hamtade up mig och vi akte till SF. Dar motte vi upp nagra andra utbytesstudenter och Veronica fordelsedags barnet som fixade att vi alla traffades. Sa vig tog farjan fran SF till Saselito. Dar hemtade hennes vardmamma upp oss och korde oss till ett hiking stalle och slappte av oss dar och vi gick en jatte fin vag bland berg och sen kom vi fram till varldens finaste strand och solen gick ner sa det var helt magiskt! Sen gick vi tillbaka blev upphamtade och akte hem till dem. Bodde sa hogt upp och det ar jatte brant. Stort hus dock! At de basta vindruvorna jag nagonsin atit, galet goda! Sen vart det hamburgare, blev superglad min hamburge rakning har gatt ner nu nar jag bor hos veggitarianer men nu gick den upp igen!Vi hade super kul, alla blev jatte flum under ett tag och vi bara skrattade sa himla kul! Sen var det dags for hottub men det var sinnessjukt varmt inte sa att de var skont och stikte och inte for kalt bara jobbigt varmt sa jag gick upp efter ett tag och stod och kollade och pratade fran sidan, haha! Sen gick vi in och sag 21 jump st filmen, sa himla kul! Perfect for just det momentet! Sen somnade vi och vaknade upp dagen efter.
 
Frukosten var helt galet god! och onyttig! Croissanter och nutella, muffins och frukt. Jag DOOOOR! NUTELLA OCH CROISSONTER!!! Sa himla,himla gott med den caloribomben!!! Sen akte vi tilll SF och gick mest omkring och och sen gick vi till superduper burger, later ganska sunking och daligt men jatte frecht och sa himla goda hamburgare basta hitils!
 
Sen akte vi hem och kolalde lite pa lite pa finalen i football. SF forlorade men det var sjukt spannande och om jag och Kern tycker att det ar spannande da ar det spannande for ingen av oss ar speciellt intresserade av footbal, hahahhahah!!!!
 
Nu blir det bara mina daliga bilder, vantar till de hamnar pa FB och da kan ni fa se mer bilder fran helgen!
 
Vi hade alla bla jeans och sen ett doftljus med bacon doft, hemstk!
 

FREDAGEN

Sa skolan va kul som vanligt, men bakade kakor pa hemkunskap sa det var kul! Pa vagen hem stotte jag pa Cindy som erbjod sig att kora mig hem. Val inne i bilden bestamde vi oss for att aka hem till dem istallet  och broa brod, ett jusiskt brod som kallas Halla. Suepr gott! Och det ar alltid kul att vara med Cindy! Sen gick jag hem och bytte om och motte upp Sean och Andrea och vi spelade tennis, sa himla kul. Har aldrig spelat tenis innan och det var super kul!!!! Sen vart vi hungriga och sa hejda till Sean och akte hem till ANdrea hade middag och kollade pa en jatte konstig film Moonlight kingdom. Drack varm choklad och hade jatte kul! Toppen dag med anra ord! 

SAN FRANCISCO

Idag vaknade jag, super taggad for jag skulle till SF med skolan. Jag vet att vi borjar senare pa torsdagar men var en timme tidigt idag. Sa gick till the Easons for Kelly kor mig till skolan varje dag men hon var i pjamas fortfarande och det visade sig att jag var en timme tidig, hahah. MEn nar det var ratt tid att ga sa akte vi till skolan och jag motte upp en bunt med manniskor och vi gick till tagstationen. Dar mottes jag upp med min grupp och vi akte alla med taget in till SF. Vi gick in till staden och hade lunch och sen gick vi till teatern som var hela grejen med resan. MEn pavagen dit rakade vi ta fel gata men vi skulle bara till gatan brevid men det var intressant att se den gatan. Kan inte direkt rekomendera den, uteliggare som lag och sov vid sidan, olburkar i bruna pasar som en snubblade pa. Och mormor och mamma, vi var 10 personer mitt pa ljusa dagen sa det var inte farligt alls! haha. Men nar vi var vid teatern sag vi pa en jatte rolig show sa det var riktigt kul. Sen akte vi hem till Menlo PArk igen. Jag och Cami gick till Starbucks for vi hade en timme innan vi var tvunnga att ga pa ett Badmington mote. Sen gick jag hem. Under middagen idag forklarade jag vad en fjortis var och nar vi hade den sorgliga perioden i Sverige, hhah! Intressant amne att prata om kan man lungt saga!
 
Och det ar typ bara bilder pa mig men tog de jag blev taggad i pa fb!
 

RSS 2.0