YMCA

Sa hade kokos, choklad, kanel pankakor i morse, sen akte vi till gymmet, YMCA och jag tog en super turistig bild, hahah! Sen var det hem igen, ksypade lite med liffe och sen har jag mest chillat pa baksidan i solen, lyssnat pa musik och last tidningar, en bra lungn lordag liksom. 
 

FREDAG

Minimum dag idag, vilket betyder att alla lektioner ar 30min langa och vi slutar vid 12:20 sa det var ju ganska chill! Sa vara badminton tranare bestallde massa pizza sa vi alla kunde ha lunch innan traningen. Sa det var kul! Gillar mitt lag liksom, sen efter 1h var vi jatte flummiga och bara garva at allt hahah. Sen gick jag till DT Menlo Park och hem igen, sen vart jag sa trott och jag kanner att min halsont kommer tillbaka sa jag somna, sen hade vi pizza hemma till middag ocksa, hahah!!! 
 

TORSDAG

Kunde sova in idag med! Men sen kom Andrea och hamtade upp mig och vi akte och hade var vanliga waffle breakfast! Super duper gott som alltid! Sen akte vi till skolan och sen ar det natt mote for alla seniors pa skolan, typ 500 elever! Sen vard et lunch och en larare serverade glass sa dit gick jag, haha! Sen hade jag tva lektioner och sen akte jag till South San Francisco for att spela Badminton. Pa vagen dit hade vi sjukt bra musik, bara gamla klassiker, hahah! Sen var vi cheerleaders som vanligt coh kom hem ganska sen men kunde ga hem i skjorts och T-shirt i solen sa det va nice!!! 
 

ONSDAGEN

Super chill dag! Borjade kl 12:35 sa tg sovmorgon och chillade omkring i huset sen kom Andrea och vi hade lunch pa en indisk resturang, gott och trevligt. Sen var det bara tre korta letioner i skolan och sen var det badminton  och jag var super matchande i mina klader och fageln och det var kul och sen har jag varit hemma men det var en toppen nice dag! Oc justdet min vardfamilj har planterat tva stora trad pa framsidan och pa natt satt lyckades jag missa det, haha, det hade vi aldigt roligt at, hahah!!! 
 

DAGEN

varmt och soligt idag!!!! super nice! badminton var galet varmt, hahah! men det var kul att heja pa, eller sitta vid kanten och prata om allt annat utom badminton! Sen var jag ensam hemma idag kvall, har haft hur kul som halst sprungit omkring i huset med hog muisk och dansat och snapchattat roliga videos med olika vanner, nar jag sjunger och lite annat kul! hahah BRA DAG
 

HELGEN

Sa i fredags efter badminton kom Andrea och hamta upp mig och vi akte hem till henne. Sen kom hennes mormor och vi ahde god mat och typ varldens godaste choklad mousse till efterratt. Det var ju somsagt Andreas fordelsedag i Fredags, sa hon oppnade presenter och det var en jatte mysig kvall, travligt salskap och god mat!!! 
 
Sen pa lordagen var det som vanligt pankakor till frukost, yummi!! Sen Spelade jag tennis i typ overdrivenn hetta, holl pa att do, hahah! Sen kom jag hem och fixade mig for sen kom Andrea och vi akte till DT Redwood City och motte upp nagra andra sen hade vi middag pa en jatte god pizzeria, typ som pappa grappa, sa jatte gott. mega kontsigt dock vi tog potatis pizza, hur konstigt ar inte det pa en skala ett till tio? Det var ganska forrvirande men gott, hahah!!! Sen bestamde vi oss for att aka till Pacifica en stad ca 40min fran dar vi var, hade jatte kul pa vagen dit med galma klassiker som musik, hahah, vad kan ga fel nar man spelar Toxic liksom! Sen hade vi creps dar och akte hem igen for Nichole var tvungen att va hemma tidigt for hennes flyg gick kl 4 pa morgonen sen... Sen akte vi omkring lite till och sen gic vi hem och sov ( jag sov over hos Andrea) 
 
Sodagsmorgonen skypade vi med Fellan pa morgonen och sen gjorde vi oss redo for att aka in till SF med hennes familj for att traffa hennes kusin och ha Dimsum eller natt sant hette det, kina mat liksom. Sa himla gott, alskar kina mat!! Det var verkligen kul och mat bara fortsatte komma in, tog aldrig slut, hahah!!! Sen gick vi till ett mysigt cafe och hade kaffe. Sen sa vi hejda till hennes kusin och helt random batsemde oss for att ga over Golden Gate, sa vi akte dit och gick over bron, perfect vader for det. Sen fick jag aka bil utan tak hem, vet inte vad det heter. Solen sken och allt var bara sa himla perfect!!!!Hela helgen liksom!!! 
 
Sen hemma igen, satt jag i tradgarden och lyssnade pa musik och sen hjalpte jag till att plantera i tradgarden och sen hade vi trevlig sondags middag ute i tradgarden. Har verkligen haft en toppen helg!!! 
 

BEACH HOUSE

Sa i Tisadgs var dagen som vanligt till storsta del. Gick till badmintong som hade match sa det tog evigheter innan det var over, hahah. Och det var liksadant som vanligt att man inte far spela om man inte ar i speciall laget typ, sa jag gjorde laxor, haha. Men sen efter det sprang jag in pa toan och bytte om pa typ en sekund och sen hamtade Andrea upp mig och vi akte till ett cafe och hade middag lite snabbt tillsammas med Kira och Tina. Sen akte vi upp till SF for att kolla pa bandet Beach House. Jatte mysig hall liksom med kristallkronor och album pa vaggarna, mysig. Sen forbandet hette holy shit, muisken och det var bra. Jag hade da turen att hanmna erid varldnes snyggaset kille som hade jatte fransk dialekt nar han pratade, YOHo, hahah! Sen kom det riktiga bandet in och de var jatte bra, hela stamningen, kladernba, ljuset, allt liksom passade. Det var verkligen jatte kul coh ddet var kul att fa ha gatt pa en konser i SF. Sen akte vi hem, kom hem runt 1, men hade ing problem att vakana upp imorse och gora engelska prov!!! 
 
 

ANDREA

Eftersom jag varit sjuk så har jag inte hunnit umgås med Andrea så mycket! Kommer typ dö när vi inte kan ses varje dag, hahah! Men i fredags kväll så Åke vi till Coupa och hade kvälls te, jätte mysigt!!! Sen idag lördag så vaknade jg upp och hade pannkakor till frukost och sen Åke vi och hade salas på ett jätte mysigt sallads ställe och sen hick omkring lite! Jätte trevliga timmar!!! Sen kom jag hem och ingen va hemma, jag tappade bort mon värdfamilj, hahah, de var ute och sprang ärenden. Jag skypadd med oliver lite kort vilket var kul!!! Sen hade vi middag, bra lördag :)


HEJSAN

Jag har varit sjuk sa det har inte hant mycket i mitt liv, kollat pa lite olika filmer, japp, det ar typ det, sovit. Jag har hittat en "ny" film som jag tycker jatte mycket om, The breakfast club, sa himla bra!!!! Men gick till skolan i torsdags, kom dit i lagom tid for ett prov som jag inte viste vi skulle ha, och det var saklart det forsta provet da svaren inte redan finns pa pappret... aja. Sen min Badminton coach hatar mig eftersom jag varit borta sa mycket, Hawaii och sjuk, kanner verkligen inte ar omtyckt..heheh. Men idag ( Fredag ) Sa nar jag kom hem fran skolan gick jag till DTPA for att mota upp Susan and Kern och vi hade middag pa en god resturang, det var kul och det var kul att ha tillbaka rosten och kunna vad mer i en konversation, hahah!!! 
 
Och sen natt jatte konstigt brukar ha runt 16 st unika lasare, jag vet en riktig stor bloggare har, hah, men for nagra dagar sen ahde jag typ 160 nanting unika lasare, hahah, vad hande liksom. Nu ar det nere igen, men anda, sa himla kontisgt, hahahah!!! 
 
 

CINDY

Alsta maste bara saga hur mycket jag tycker om cindy! Far ett mail och det har star bara helt random med! blir sa himla glad!!! 
 
"you clearly have all of your systems, independence here working well...you are a very capable, responsible, kind, beautiful young lady....what a wonderful year to experience a slice like this.....hope to see you soon"

PROM

Okay, sa i onsdags och torsdags var jag hemma och va sjuk for jag kunde knappt prata! men i fredags gick jag till skolan for att det var ju sjalvaste Prom dagen!!!!!!Direkt efter skolan slutade skjussade kelley mig till sephora sa jag kunde springa in och kopa en fandation, sen direkt dar ifran till en frisor som skulle locka haret pa mig. Tog varldens tid och hon hade ingen aning om vad hon holl pa med den lilla frisoren, men men, nar jag antligen var klar sa akte jag hem. Planen var att jag skulle till en annan tjej och fixa mig, smnk och sa vi skulle va ca 10 pers, men kande verkligen inte att jag hade den tiden, var ganska stressad, hahah. Men Peter skulle hamta upp mig kl 6 var planen, tiden gick och gick, sen fick jag ett Sms, att han hade tagit en vad sager man liten tuplur och sovit for lange och var nu super stressad sa 6:40 kom han, hahah. 
 
Vi skulle till Tom's hus for att dar kunde man ta bilder och ata och lite sa, vi var ju ganska sena for en buss som skulle komma och hamta upp oss lamnade kl 7, men vi han ta nagra bilder sa det var kul! Sen satte vi oss pa bussen upp till SF dar balen skulle vara. Sen kom vi dit jatte fint, vi dansade, pratade och hade jatte kul tills kl var 12 for da var det over sa vi tog bussen hem. Det var bra musik och roligt salskap och jag hade mina klackar hela tiden, det gjorde ont i fotterna i slutet men var anda helt fine, kunde fortafarande ga i dem liksom, jatte skona klackar sa det var ju bra. 
 
Busresan hem var ocksa rolig, min rost som varigt forjavlig innan var nu helt katastrof, hahaha. Roligt varre!!! Sen hemma igen akte jag, Peter, Andrea och Sean och kopte milkhakes. Korde sen runt for att hitta en tco bell som var oppen, hahah. Det var roligt men sen var det dags att aka hem, jag sov hos Andrea och vi stannade uppe och pratade. Sen idag vakanade vi upp och hade pankakor till frukost, sag pa en film, hade bara sovit ca 5h sa var ganska trotta och min hals ar helt forstord, haha. Sen gick vi pa en hike, fint omrade men njot inte lika mycket av den promnaden som jag brukar, borjar bli ganska sjuk :( 
 
Men jag hade en masgisk kvall och det var hur kul som helst!!!
 


SPRING BREAK

DAG 1
 
Sa mina underbara vanner fran Sverige kom, danken va inte dar i person men i vara hjartan!!! Sa var beradd pa att grata nar de kom men var tvungen att vanta 2h innan jag faktiskt sag dem och da hade alla kanslor stangts av och det var bara skont att de antligen kom. Sen Akte vi hem pacakde upp lite och gick sen till min ksola och motte upp Andrea och kollade runt pa skolan  och sa, sen tillbaka for BBQ sa en till hamburgare nr 28! Sen gick vi over till dreas grannar, jag hade jatte mysigt men mina kompisar var lagom jetlaaggda..hahah. Sen gick vi och la oss. 
 
DAG 2
 
Vi akte till Santa Cruz som ar ett kant strand stad har. Vi gick omkring pa boardwalk och kollade pa all aklig mat man kunde kopa friterade oreos och annat sant. Sen motte vi upp Michael och eftersom han bor dar visade han runt oss i staden. Vi gick i butiker och kollade pa saker. Deras Down Town ar varldigt annolunda fran min stad sa det var intressant for mig att se, lite mer hippie an vad det ar dar jag bor. Sen hem och hade mysig middag hemma.
 
DAG 3
 
Vi gick till Stanford och stanford shopping, hade jatte god pizza till lunch och traffade Andrea och Noga, Noga var tvungen att ga men Andrea stannade resten av dagen :) Sen hade vi middag hemma och hade trevligt. 
 
DAG 4
 
Vi akte till SF, tog taget in, gick omkring i gallerian och Union Square och sen Cable Car till Pier 39, sen gick vi till Ferrybuilding. Vi missade taget vi planderade att ta men pa sparvagnen dit traffade vi en tjej som hade varit utbytesstudent i sverige jatte trevlig sa vi satt med henne och prata hela vagen och vantan, skulle likosm aldrig handa i sverige pa samma satt. Vi ahde Hamburhgare till lunhc ganska sent den dagen sa vi hade liksom ingen middag men det var nr 29 pa mitt favorit hamburge stalle i SF! super gott!!!
 
DAG 5
 
Lung dag vi gick till DTPA och spanderade typ en timme inne pa ett appotek for det fanns billigt smink... Sen gick vi omkring och kollade pa butiker hade lunch pa subway... sen kopte jag en milkshake pa Hagen-daz den ar att do for, seriost sa himla god, galet!!! Sen traffade vi Andrea och hjalpte henne hitta en prom dress jatte kul med alla olika fina klaningar. Sen akte vi alla till Coupa och testade deras varma choklad, sen hem igen. 
 
DAG 6
 
SF igen. Tog taget dit och planen var att ta en buss runt for att se staden men vi blev upptagna i shopping och nar vi kollade pa kl var det for tog for sent for att hoppa pa en buss. Men vi hade kul med att springa omkring pa olika butiker. Sen gick vi till en Baseball match, med alla vara pasar, vakterna som kollade igenom vaskorna tyckte det var ganska underhallande nar vi kom, hahahahah. Sen inegn av oss forstar ju spelet sa vi antingen brydde oss inte eller gjorde upp egna regler men all paus underhallning var vi med pa, det basta var nar det var allsang, jatte kul. Sen hem igen trotta, hahah!!
 
DAG 7
 
HAde frukost ute pa cafet dit jag och andrea brukar ga, super gott!! Satt dar ett bra tag, akte sen hem och chillade lite pa grasmattan med musik. Sen traffade vi Cindy lite kort och sen hamtade Molly och Kelley upp oss for att aka till en stor outlett och dit akte vi och shoppade som galingar om man sager sa, hahah. Underhallande!!! Hem igen for mat!!! 
 
DAG 8
 
Kern tog med oss i bilen till SF och vi fick en tur genom standen vi gick till hippie kvarteret och dar har jag aldrig varit sa det var valdigt kul att se. Vi kollade pa Golden gate saklart och lite andra olika stallen. Jatee, jatte lyckad dag verkligen!!! Sen hem igen for middag och sen akte vi till cheesecake factory for some skinnylisious ostkaka, haha. Hur man ans kan kalla det skinnilisous, hahah!! Andrea kom dit ocksa sa det var kul! Varldes godaste ostkaka, jag dor! Vi ahde verkligen jatte kul. Sen nar vi kom hem var vi alla sa trotta sa vi typ decka direckt. 
 
DAG 9 
 
Vi vakanade upp och at typ kanel bulle till frukost och sen var det dags att aka till flygplatsen och saga hejda. en vi ses snart igen, kan inte fatta att de verkligen kom, vi hade det varligen super kul!!! 
 
Dagen efter spenderade jag i mitt rum for masta dels och han se ganska manga fimler, productsiv dag! Jag hade kaffe med Andrea dock sa lamande mitt rum en gang i allafall, hahah!!!! HEJ LAT!! 

RSS 2.0