MÅNDAG

Okey! Vaknade och hade frukost, ja det hände inget speciellt direkt. Men sen var det dags för art, brukar alltid börja med en för mörk penna så det slutar med att det ser bra ut, nu när jag börjar med rätt penna blir alla mina telningar sjukt ljusa... Även denna såklart! Men va ganska nöjd den såg bra ut för att vara jag liksom. Ska ta en bättre bild sen. Sen fick vi tillbaka vårat goverment quiz.... JAG GRÅTER!!!! Sereiöst jag kände mig verkligen redo och jag fick 44% i andra ämnen typ ekonomi och engelska pluggade jag miner och fick typ 96%!!!! Galet! Vet inte vad jag ska göra!!!! Livet suger!!!! Nytt prov på fredag och vet knappt på vad, känns bra! Men 50% av klassen fick F så det lite bättre. Jag menar det är en sak om man inte har pluggat och vet att det kommer gå dåligt men det är sjukt när man tror att man klarar det! Har aldrig i hela mitt liv fått ett sämre betyg! Vet inte äns vad jag ska plugga på!!!!
Men på tal om annat! Badminton började idag, vi har konditions träning! Det var kul och sjukt många har en spring sport så det är sjukt mycket folk överallt!!! Men gick jag hem och jag behövde kontanter så jag cyklade till DTPA och hade bestyr med det ett tag och sen cyklade hem, nu är jag trött och sur över prover och problem med att ta it pengar och min cykel hjälm! Så jag går omkring i världens mysigaste kläder och dricker te! Te har aldrig varit så gott som nu!


DAGEN

Sa vaknade tidigt idag, vi at frukost och sen drog vi till gymmet! Var hemma och nydurshad innan kl 10... Sen akte de ivag pa ett brolopp sa jag var hemma spelade hog musik, drack massa te och kaffe och malade. Fick mycket gjort. Sen somnade jag ett tag for jag var sa trott. Senare akte jag till Cami och vi sag pa film Pearl Habor, man i uniform liksom!!!! Sen akte jag hem och sitter ny med kvallste och gosar med katterna!
 

COUPA

Så efter skolan kom jag hem och började rita, vi måste va klara med ett porträtt på en lärare på måndag. Det gick bra men sen fastnade jag på handen och gav upp, hahaha. Sen kom Andrea och hämtade upp mig vid 8:30 för lite kvälls fika på coupa vårt favorit café! Hade super mysigt och sen kom jg hem och vaknade tidigt idag och var på gymmet!!


GALA

Så igår torsdag körde Andrea hem mig så att jag snabbt kunde byta om från mina vanliga kläder till min långa svarta Ralph lauren klänning! Så fixade mig och sate på mig mina fina skor. Sen kom Mark och hämtade upp mig och vi åkte in till San Francisco. En liten rolig händelse i bilen var att jag frågade vilka smycken och mark tror att ingen annan har fina smycket så ja... Så han gav en snabb blick och sa att det hade varit bra med silver eller guld och att jag skulle få det när jag gifter mig och min man ger det till mig. Och det bara kommet ut ur min mun att jag absolut inte tänker vänta på nån man art köpa de till mig utan att jag kan köpa mina smycken själv... Kanske inte det bästa att säga till en rik gamal super konservativ man...hahahah! Reaktionen, hahah! Men sen kom vi fram till staden och män i vita kavajer och flugor öppnade dörrarna och sen parkerade dem mesans vi gick upp för trapporna in till the city hall! Alla hade så sinnessjukt fina klänningar precis ett sånt event som man ser på film och tror att man inte kommer få gå på! Så först var det fördrink och snittar och inte vanliga snittar utan riktigt lyxiga!! Sen gick vi upp för trappan, det var ljus, matta och jag kände mig som en prinsessa typ som Askungen! Sen vart det tre rätters vid ett bra bord och trevligt sällskap allt var jätte gott! Sen gick vi ut och krossade gatan och gick över till operahuset för att kolla på balett. De hade olika delar från alla shower de haft under året! Så det var en blandning mellan mordern och Classisk balett! De var jätte duktiga och avslutnings numret var ett riktigt classiskt nummer med vita kjolar och så himla sinnessjukt fint!!! Sen var det meningen att vi skulle hå på efterfesten men Marl kände att det var sen så vi åkte hem! Men jag hade en magisk kväll och så himla fint och lyxigt!!!!

 


TISDAG

Skola idag, va sjukt trött, haha. Men det blev bättre runt lunch. Sen gick jag hem och bestämde mig för att cykla till gymmet, dock hade jag inga rena träningskläder men cyklade bara för att hitta dit, bara vägen dit tog 50min, mästa dels för att jag inte va hundra på vart jag skulle men nu hittar jag dit! Sen kom jag hem och en timme senare kom Andrea och hämtade upp mig och vi åkte till en pizzeria och mötte upp typ 15 andra från our grade. Gott, sen åkte vi till coupa det bästa cafét med Lizzy och Christina. Så nu sitter vi här med varma drycker och pluggar, eller inte jag för jag har inget att plugga, jag har min data, hahah. Super mysig tisdag!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3870465/images/2013/pic_510053ffe087c3325c792245.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3870465/images/2013/pic_510054219606ee6881ccce0c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3870465/images/2013/pic_5100543b9606ee68c94fe2c6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3870465/images/2013/pic_5100546f9606ee68c5fc7e45.jpg" class="image">


OMG

Okej, sa dagen borjade med vofflor och skype med fellan och Das Dank! Senare pa dagen kom Mark ( min forsta vard far och typ organisator for utbytet) och hamtade upp mig. For pa Torsdag tar han namligen med mig till oppningen av baletten i SF och vi ska ha middag i the city hall. Super lyxigt, sa jag hade inga klader som passa sa vi akte till Macy's och han kopte mig en lang svart RL klanning och skor. Helt galet!!!!! Det ar SJUKT ATT JAG SKA DIT OCH JAG HAR VARDLEDNS FINASTE KLADER!!!! HELT HELT GALET!!! Kanner mig som en prinsessa, det ar sjukt. Jag ska pa oppningen och allt!!! GALET!!!! SA SJUKT LYCKLIG!!!

BILDER SOM HOR IHOP MED INLAGGET UNDER


ALCATRAZ

Sa idag vaknade jag och vi hade vofflor till frukost, mycket gott! Sen akte vi till SF airport for att lamna av Adri som aker tillbaka till college. Sen akte vi vidare till SF och Alcatraz! Alla sager att det altid ar klat i SF och nu nar vi skulle va pa ssjon och allt skulle jag ha mycket och varma klader. Tog pa mig en tjock troja och skinjacka, holl pa att do av varmeslag, hahah, i januari! Sen vi akte dit kom till on och hade lite snak, typ notter och klementin. Sen borjade vi runturen. Fick inte ett sant daligt intyck tackvare vadret, var en fin o nar det var stralande sol och sa. Men cellerna var sa ofantligt sma, det var galet, skulle vart hemskt att bo dar. Men var verkligen kul att ha varit dar! Sen akte vi tillbaka in till SF och at mat pa bundis brod, tog en jatte gd macka. Sen strosade vi omkring och kollade pa olika personer som upptradde pa gatorna och gick till pire 39 och kopte kaffe och choklad. Hade en toppen dag! 
 
Bilder kommer i andra inlagget, min data ar dum i huvet!

HEJSAN

sa i fredags hade jag prov pa alla stater och huvudstader i USA. Hade pluggat as mycket och kunde ALLA! sa gick in i klass rummet med bra sjalvfortoende. HAde veckan innan fragat om man var tvungen att kunna vart pa kartan de lag och fick svaret nej. Men nar jag val kommer till den delen pa provet, ar det inte en karta jag ser...? JO! Sa efter allt pluggande var jag bara saker pa tva ( alla stater va inte med typ 22) och han  hade lyckats valja de anda jag inte viste vart de log exakt! Sa det sog! sjuk irriterande!!! Sen bjod Mark med mig till SF ballet oppingen for sesongen, sa ska pa det pa torsdag. Super lyxigt!!! Sa himla glad, kommer bli super kul!!! Idag var jag pa gymmet med Susan, hade valdens energi och fick jatte mycket gjort! Livet flyter pa bra, har verkligen kul har!!

PÅ SENASTE TIDEN

Så skolan är i full gång! Sov ganska dåligt häromdagen eftersom jag lönade dörren till mitt rum på glänt så katterna kunde komma in och sluta jama. Jag gillar verkligen katterna, men när de börjar fajtas i min säng kl 1 på natten är de mindre omtyckta, hahah! Skolan är rolig! Vi målar porett av lärare under art hår inte speciellt bra, hahah! Fick varm choklad där idag. Hade frukost med Andrea på ett mysigt café idag, super trevligt!!!! Och gott, belgiskt voffla med banan och sirap!!! Sen har det börjar en annan svensk utbytesstudent på min skola. Så pratade lite med henne idag, typ 1h mesans vi väntade på att hennes ride skulle komma. Super trevlig tjej men vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt att hon är här, vill inte bli fast ned tt prata svenska och umgås med svenskar när man är i USA. Men hon är trevlig!


BURRITO

Började dagen med att vakna upp till nybakta scones, super gott! Sen åkte jag och Susan till gymmet. Kom hem skurade golvet och gjorde mest ingenting, eller gossade mycket med de söta katterna såklart. Men tror dock jag är mer av en hund människa, får mer respons, hahah. Sen åkte jag och Adri till en mexikansk restaurang och jag åt min första burrito! Super gott, var lite skeptisk med tanke på att det är böner och ris i, men det var rigktigt riktigt gott!


SURPRISE

Så kl 5 hämtade Andera upp mig, så hon jag hennes lillasysters kompis åkte och hämtade upp hennes lilla syster för att sedan gå till en gamal bio. Hur fin som helst riktig gamal salong och sen svart vit film som var så himla rolig och bra!!! Sen åkte vi hem till Andrea och där väntade överraskning fest för hennes lilla syster! Jätte gulligt!! Så god mat och dessert. Sen en typisk amerikansk tonårs film, hahah! Lyckad dag!!!!


YMCA

Vaknade tidigt idag för att vara helg!!! 8:30 sen åt vi pannkakor till frukost och sen bar det av till gymmet YMCA! Så ny är jag medlem och kommer förhoppningsvis gå dit ofta... Men nu sitter jag hemma och äter en ny favorit, puts chips och hummus dip! Mamma du måste kolla om det finns i Sverige, så himla gott!!!!!


FIKA

Dagen var bra, skolan va kul och allt sånt. Men efter skolan blev det extra bra. Åkte till coupa det bästa cafét i DTPA. Så jag och Andrea ve där i typ 2,5h hahah. Tog kaffe och typ världens godaste choklad sak!!!! Hade super kul sen skulle jag hem för att lämna mina saker men det var lättare sagt än gjort! Tog sereiöst 30min att åka typ 500m, helt sinnes sjukt mycket trafik!!! Men efter mycket krångel halade jag vid restaurangen där jag skulle möta upp resten av familjen. Hade god pasta och räkor till middag. Jätte bra dag!!


DAGEN

Allting var till större del som vanligt idag. Så det finns egentligen ingen anledning att blogga idag, men, en sak vill jag säga! Det är sjukt roligt att gå till goverment inte bara för att läraren är bra utan också för det är så himla kul att se skillnad mellan hur Amerika ser på sig själva och hur de lär ut, sinnes sjukt intressant. Annorlunda och nationalistiskt! De ge verkligen höga tankar om sig själva, haha!!


SKOLAN

Så nu har skolan börjat igen... Ska vara berätta om min första morgon. Så klockan ringer, jag tänker att det ät ett skämt jag kan inte behöva kliva upp så hör tidigt, men kollar på klockan...det är inget skämt! Men sätter klockan på -0min Snooz och har nu mobilen i handen, alarmet ringer och jag stänger av det, men sen på nått sätt slinker mobilen iväg och ramlar ner mellan sägn gaveln och madrassen, min säng ät hög så det är mycket madrass. Jag gör allt i min makt för att få upp mobilen men det går bara inte, drar bort madrassen, hämtar olika verktyg för att försöka få upp den! Får sen tag på nått långt och puttar ner den, tar bort allt under min säng och får kräla mig in för att kunna nå mobilen. Vaknade gjorde jag i allafall! Sen i min nya familj får jag ner svensk frukost lite nyttigare än vad jag åt innan, så fil och müsli, yummi! Skolan är bra förövrogt har keramik istället för TA och ekonomi har ändrats till goverment, alla ändrar! Min lärare är helt helt underbar! Jätte intressant men tydligen jätte svår med prov... Plus art han pratar snabbt och använder långa komplicerade ord, ganska svårt att förstå! Nu sitter jag och kollar på game of thrones och gosar med katterna!


SISTA LOV DAGEN

sorgligt nog ar lovet over nu... :(
Sa min sista morgon att verkligen sova in vaknar jag kl 8 och kan inte somna om, sjukt ovart!!!!
Sa jag gick upp och sen skypade jag med Danken, Emma och Fellan i typ 3h hahah. Alltid kul att prata med dem!!!! Sen tog jag cykeln och hjalmen och cyklade till Stanford och motte uppa alla i familjen och vi hade lunch dar, foljde sen med Susan och sa hej till hennes jobbkamrater och tog en kopp kaffe. Sen cyklade jag till Stanford shopping och kollade runt lite eftersom jag glomde mitt kort hemma.... Sen hem igen och sag en film och borjade kolla pa Game of Thrones igen, maste komma ihag allt infor nasta sasong! Sen kom Andrea som ar hemma fran Hawaii och hamtade upp mig och vi akte till MA <-- min skola, for att trana infor den stora modevisningen! Sa vi akte dit och dar var det ca 10 personer till, sa vi tranade pa att le ga och posera i ca 1h. hahah, hade en rolig stund, ahhaha. Imorgon ar det skola.... har inget emot det igentligen men det ar skont att ha lov...

DOWNTON ABBEY

Var duktig idag och borjade dagen med att ga till gymmet tillsammans med Susan, kanske kommer komma igang med traningen igen ( det behovs) Sa spenderade for middagen med att trana, sen akte vi hem, jag duschade och fixade mig sa jag sag normal ut, haha. Min hy ar helt galet dalig just nu!! Sen gossade jag lite med katterna sen jag jag och Kern over till familjen som vi hade middag hos for nagra dagar sen. De var alla Downton Abbey fans sa det hade fixat ett litet te party med te i fina koppar och scones och allt som tillhor, jatte mysigt och roligt!!! Sen spelade vi jenga, spannande spel, jag forlorade den forsta gangen... Sa hade en toppen dag!

DAGEN

Sa vaknade imose och hade pankakor till frukost, yummi!! Sen chillade jag ett tag och sen kom Michael utbytesstudent fran Belgien hit. Vi cyklade till down Town PA och hade varm choklad pa varldens basta cafe, sen gick vi omkrig dar sa jg kunde visa honom hur det sag ut. Sen cyklade vi vidare till Stanford och kollade runt dar, sen akte vi till stanford shopping och strossade omkring mest for att visa hur det ser ut har. Sen vart vi hungriga och cyklade tillbaka till DTPA <--- forkortning for Down Town Palo Alto kommer anvanda det i forsatningen. Dar hade vi lunch sen cyklade vi tillbaka och hade kaffe och kaka. Nu ar det dags for middag snart. MEn absolut en lyckad dag!
 

CYKLING

Har verkligen kommit till en cykel familj, spenderade storre delan idag med att cykla... med hjalm... Sa vaknade imorse, at frukost och durshade. Sen cyklade jag och Kern till Down Town Palo Alto och postade nagra lador med kakor till nagra personer, sencyklade vi vidare till Stanfor och cyklade om kring pa campusen, sinnes sjukt stor! Sen vidare till Stanford shopping dar vi kopte oliv olja och man kunde prova oljan i sma koppar, personligen tycker jag inte om olivolja enbart att dricka fran en kopp, smakade forjavligt emn det ar nog gott om man far natt till, haha. Sen gick vi vidare och hade lunch pa ett franskt bageri tog en god maka. Sen gick vi till en koksbutik och efter ca en timme dar kom vi ut med en espresso maskin och mjolkskummare! Sa Kern hade den pa cykel och sen akte vi till Down Town Menlo Park for att handla mat och sen cyklade vi hem igen. Har ont i rumpan efter allt cyklande, hahah! Bilden pa kaffet ar pa var hemma gjorda capposion < kan inte stava..heheh
 
Pa den har bilden ar dar alla i familjen Stanford ar begravda!
 

GOOGLE DAY

Sa vaknade tidigt imorse for att Kelsey skulle till flygplatsen tidigt sa for att saga hejda och ha frukost med henne ( vardsyster) sa gick jag upp 7:30 pa ett lov, hahah. Sen gick jag tillbaka och sov ett tag sen ringde jag Julia och Liffe pa skype! Sen hangde jag med Susan <--- vard mamma till vetreneren, det var en ny upplevelse, de hade sin grej i koket och det var riktigt alkligt, de var snalla och bra manniskor men bland deras vanliga diskt och mitt i koket hade de en klinik for djur... Sen at vi lunch, hammas en typ bonmos sa himla sjukt gott, ahha! Sen bar det av pa en lang cykel resa tror jag cyklat 15 miles <-- ameriknska. Maste ha hjalm, det ar lag, kanner mig urlojlig, hahah! Men vi cyklade till Google! Helt sinnes sjukt galet! De har fri frukost, lunch och moddag och allt fika och kaffe ar gratis, de har gen bowling bana, frisorer, gym, ALLT bara sa att folk kan stanna dar under sa lang tid som mojligt och inte behova ga hem. Galet frescht och stort, allt ar gratis, det var sjukt!!!! Man kan bara bli visad runt dar om man kanner nagon vilket min nya familj gor, det var toppen! Sen cyklade vi hem igen och sen gick vi over till samma person och ade middag. Jag testade bade den vanliga och den vegitariska och jag maste saga att den vegitariska var mycket battre, hahah. De hade varldens sotaste hundar och vi hade jatte trevligt. Nu sitter jag och alla i familjen och kollar pa Downton Abbey behind the scen!
Just det glomde saga, bara att ga po toa va galet, varme i sittsen och typ tusen knappar!!!!
 
 
 

REDWOOD TREES

Vaknade imorse och fick ett gott danskt brod till frukost, sma runda bollar. Jatte goda, en riktig mysig frukost!
Sen bar det av pa resa, sa vi akte igenom SF och stannade uppe pa ett berg med vareldens utsikt over Golden Gate. Sen akte vi vidare till the redwood trees. Sa vi gick en vag omkring bland de stora traden, sen bestammde vi oss for att ga upp vandra upp till ett berg och se utsikten, jobbigt, hahah, har ingen kondis lange, men det var absolut vart det nar vi kom upp, vilken utsikt!!! Sen gikc vi ner fran berget och korde sen vidare till Sasilito en jatte fin liten stad utanfor SF, varldens utsikt over hela staden som var pa andra sidan vattnet! Det var dags for mat sa vi gick till en resturang som hade stora fonser var vid vattnet och jag kunde se SF klart och tydligt och nar det blev morkt kunde man se allt ljus fran staden, jatte fint och jatte gott. Tog en god sallad med avocado och jatte rakor och till desert var det choklad tarta och espressso. Var en bra dag!!
 

NYAR

Sa igar var det nyar. DEt ar absolut inte sa stort som i Sverige, fa gor natt speciellt och ingen klar upp sig. Men flyttade somsagt sa gick med min nya vardfamilj till middag hos nagra vanner men sen akte jag och Adrian vidare for att mota upp hans kompisar, det blev en lugn kvall for mig iallafall. Sen idag den forsta januari var det brunch med familjen Keer och sen gick vi och sag the hobbit, sjukt bra film!!!!!!

PROMENAD

Sa vakanade tidigt ( runt 8) idag for vi skulle ut och ga en promenad, jag Kelley och en av hennes vanner. men det hela blev forsenat sa jag gick upp super tidigt i onodan, hahah. Men fick pankaor till frukost, yummi! Men sen akte vi till stallet dar vi skulle ga och motte upp hennes kompis. Vilka uppforsbakar, holl pa att do, hahahah. men fin var det, strolande sol! Sen akte vi hem, jag tog en snabb durch och papade mina saker, sa himla jobbigt grat hela tiden men gjorde mitt basta for att dolja det. Sen skikade jag ett sms och sa att jag var redo att flytta. Min nasta vard familj bor mitt emot sa jag bar bara over mina saker. Var ganska akward for jag undvek att prata och alla kunde se att jag gratit..heheh. Sen skulle jag saga hej da, det var bara Chandler dar for alla andra var borta, brast ut i grat. Det basta sattet att komma till en ny familj, hahahah! MEn det gick over, och min nya vardfamilj ar toppen ocksa! Sa jag var absolut inte ledsen for att komma hit utan for att jag var tvungen att lamna min andra helt underbara vardfamilj! Det ar sjukt hur nara man kan komma en familj under ca 4 manader!!!!
 
Men sen pakade jag upp mina saker och gjorde mig hemastad i mitt nya rum. De hade presis malat om och fixat for att jag skulle komma jatte gulligt! Sa pakade upp och sen var det dags for lunch... artsoppa, inte min favorit direkt var jatte orolig att jag inte skulle kunna ata upp. Men den var god, serriost, det var gott. Jag Sofia Linnea Blixt tyckte om artsoppa, hhahhah!
 

RSS 2.0