HALLOWEEN IGEN

Hade Halloween fest med de andra utbytesstudenterna och nagra som var utbytesstudenter for nagra ar sedan. 
Men jag borjade lordagen med att aka pa traning for att jobba i valstationen nar valet ar, det var tre timmar langt jatte trakigt attlyssna pa och mega komplicerat. Sen gick jag hem och borjade fixamig infor Halloween. Sa vi akte till Campbell som ligger ca 25min soder om Menlo-Park. Det var kul att se alla igen, alla var inte dar for alla har inte tid men vi var ca 10st. Traffade en ny EX-utbytesstudent sa det var kul ocksa, han hade varit i Chile men ville till ett tysktalande land och han kunde lite svenska eftersom han tycker det var ett coolt sprak sa han lar sig det pa fritiden av nan anledning, hahah! Men vi at och at och at, ahhah. Alla skulle ha med sig natt sa vi hade sa mycket mat!!!! De basta kakorna, brownis, creps med nutella, shmors, pumpkin muffins, you name it! At en hamburgare men det var val den anda maten, hahah. Badade jacuzzi och satt runt en brasa kollade pa tva filmer och hade jatte kul! Sen till frukost var det kaffe, nutella creps och jordgubbar!!
 
Nu ar jag super trott for jag knappt fick nan som jag kanner mig extremt ofrech! 
 

HALLOWEEN

Okej! I torsdag var det trick or treat street pa M-A <-- min skola. Sa Key Club var dar, en vagorenhets grupp. Vi var ca 7 pers och det behovdes ca 2, man fick ta en pase godis vi hade fyra, hahha. Men det var roligt! Vi var i ett klassrum och sma sota barn och och knakade pa, det ar for att barn ska ha ett sakert stalle att ga halloween pa. Det var sinnes sjukt mycket godis, smakerna ar annolunda fran svenskt godis, cherry smak ar inte min favorit. Det smakar ganska fake.
 
I fredags hande mycket. For det forsta skulle jag in till Art rummet pa lunchen for att gora klart mitt prodject eftersom jag var missnojd med min forsta och vra tvungen att borja om. Den anda gangen som jag behover va dar ar lararen borta just under den lunchen... saklart! haha
 
Efter skolan som slutade 3:15 sprang jag for att kopa kaffe for att hinna tillbaka till skolan 4:15 Ingenting ligger speciellt nara skolan sa det ar en bra bit att ga. Kom tillbaka och hade nagra minuter inann jag skulle mota Emily och aka till hidden villa for att guida runt sma barn. Det blev lite problematiskt nar jag kom pa att jag inte hade hennes nummer och hon hade inte mitt, vi hade inte bestamt plat eller tid speciellt bra heller. Men det loste sig och vi kom dit. Vi skulle va ca 5st fran M-A men det blev bara vi tva, hahah. Vi guidade runt sma barn runt en halloween tur, det var roligt. 
 
Efter vi hade gjort det akte vi hem till hennes kusins hus. Hennes morfar och mormor var dar fran New York. Sa vi blev bjudna pa den basta pizzan ever! Satt ute och pratade och hade jatte mysigt, det var en toppen familj! 
 
Sen akte vi vidare till Meredith <-- vet ej hur man stavar hus. Dar hagde vi nagra timmar sen akte jag hem. 
 
Nu ar kl 8 pa en lordag men jag maste till skolan for att ha en genomgang om vad vi ska gora nar vi ska hjalpa till vid valet. 

SVERIGE

Mate bara saga att man blir sa stolt som svenk nar man ar borta! 
Sevrige finns dessuton overallt!!! Greta Garbo, IKEA, namn, allt. Nyss sag jag en reklam for gevalia som gjorde reklam for svenskt blont kaffe!!!! GO SVERIGE GO!!!!
 

BEHOVS


SJUK

Japp,da har man blivit sjuk, igar i skolan trodde alla att jag grat och nar min vardmamma Molly kom hem trodde hon att jag langtade hem jatte mycket och grat, men sa var inte laget, utan jag ar forkyld och snorvlar konstant. Ingen har har hort nassprej och anvander det inte sa jag lever pa nasdukar!!!Later som ett monster varje morgon och kvall ocksa, alltid kul! Sa idag har jag bara varit hemma,men imorgon blir det skola igen, mate gora klart mitt prodjekt i Artstudio. Det var allt jag ville saga for den har gangen!

ENTIRE WIRE UF

Till alla ni som laser min blogg kolla in mina vanners UF foretag!!!!!! De ar riktigt duktiga och profsiga mate jag saga, ar sjukt stolt over dem!!!!
 
http://www.facebook.com/EntireWireUf
 

HELGEN

I fredags akte jag och min vardfamilj till en stad ca 1h soder om Menlo-Park for att kolla pa Kelly's race. Ska bara saga att en kille sparng 3,1 miles pa 15min, sjukt!!!! Stannade pa alskade starbucks och tog en kaffe och banan och chokladkaka som tyvarr inte var speciellt god.
 
MEn sen akte vi till San Louis Obisbo for att hlasa pa deras alder son som ar i Collage. Vi kom dit ganska sent sa vi chekade in pa hotellet och gick och at direkt, deras son var trevlig men inte sa pratsam. Sen gick vi omkring i downtown och det var sa mysigt, det basta downtownet jag sett har borta, hahah. Tog en yogurt och strosade runt, och nu vet jag vart alla snygga killar ar de ar inte pa min skola de ar i collage i andra stader, hahah. Sen akte vi hem och somnade.
 
Dagen efter akte vi ut till stranden, det var tyvarr daligt vader, de brukar alltid vara bra vader dar, vet inte om det ar jag som gav det daliga vadret, hahah. Men vi at frukost dar, vofflor! Akte tillbaka och hamtade Kelly som hade hade gjort the SAT pa morgonen. Vi hade lunch pa Mr Pickels, goda mackor! Sen akte vi till ett stalle med outlettar <--- hahah, hittade just pa ordet. De hade en RALPH LAUREN OUTLETT!!!!! Grat nastan sa glad jag blev, haha. Driver inte nar jag sager att en skjorta kostade 34 dollar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kopte en skjorta, en troja och ett par strumpor och jag vet nu att det finns en till san outlett 45min fran dar jag bor, jag ar sa sinnes sjukt gald ( min planbok grater) Tillbaka till staden for att aka till Cal Poly collage verkar roligt att ga dar men vissa bygnader ser ut som stadsbiblioteket i norrkoping sa det ar lite B, men andra ar super frecha! Det var BBQ dar innan Football's matchen. Dar traffade Chandler hans gamla klasskompisar och vi gick med dem till matchen. Band som spelade, de var typ 100st och i orkester klader. Duktiga cheerleaders, och de bakom oss pa lektaren var jatte roliga, komenterade allt vilket gjorde matchen saaaa rolig att kolla pa! En brot foten under spelets gang sa lite action var det ocksa. Akte hem och kopte yougurt pa vagen. 
 
HAde hotelfrukost pa sondagen och sen akte vi hem. Traffade Amanda pa Stanford och hon schoppade som en galning, har sjalv sett en miljon saker jag vill ha, inte bra, inte bra, hahaha. Finns sa mycket fint!!!! 
Akte hem och at min 10:e hamburgare!!!
 

Bryter mitt fosta D, no Driving!
VARLDENS BASTA CUPCAKE! testade smore den har gangen, yummi!

STANFORD SOCCER

Så idag var jag på en fotbolls match tro det eller ej! Men vi såg standards damer de är sjukt bra 2:a i nationen!!! Det var roligt och em ny upplevelse!! Sen var det sjukt varmt idag, FÖR varmt, så jag var glad över att cc var inställt, jag hade dött!!! Och det här blir mitt första inlägg från mobilen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3870465/images/2012/pic_5080e214ddf2b3211b00249b.jpg" class="image">


My american life 2

 
Film av Amanda Haungaard!

MER BILDER

Lite mer bilder fran helgen! 
 

JAG LEVER!

Har varit jatte dalig pa att blogge, men det ar for att jag har varit borta under flera dagar. 
Jag skriver utn vara extra bokstaver eftersom det var imbott i mitt hus sa min data blev studen men jag ska fa en ny svensk om ca 2 veckor. 
 
Det var homecomming vecka pa min skola, men det ar ingen school sprirt pa min skola, jatte trakigt. Ingen som ar i min alder gar :( Det ar ineg school kansla pa min skolan och det ar jatte synd! Det var en stor grej i gympasalen men folk var inte speciellt taggade...
 
 
Men i onsdags hade jag min presentation for rotary, det fick bli lite improvisation eftersom jag inte hade nagon Power point, men dte gick jatte bra sa det var kul!
Sen akte jag och Amanda fran Danmark med hennes vard mamma till Monterey! Vi borjade med att aka till en annan liten stad som jag redan glomt namntet pa, men dar var vi i ca 2h, alla som surfar ser ut som sma salar, hahah. Sen akte vi till Monterey och chekade in pa hotellet och sen gick vi till en mysig resturang med stora fonster ut mot vattnet, jatte fint! Jag och amanda tog tva olika rak ratter och delade pa bada var helt fantastiska plus att jag fick esprsso eftermaten sa jag var glad, hahah. 
 
Dagen efter gick vi up vid 8 och hade frukost, jag tog pankakor eftersom jag alskar pankakor, de var enorma men jag slog vad med servitoren att jag kunde ata allt ( innan jag hade sett dem) sa jag var sjukt matt pa pankakor efter det, hahah. Gick sedan till ett stort akvarium och kollade pa alla mojliga fiskar, det var stort och jatte valgjort! Sen gick vi och satte oss pa ett annat hotel och tog en liten drink ( ja, den var alcohol fri, haha) Sen hade jag och amanda resten av dagen for oss sjalva. Det borjade regna och vi hade inga regnsaker sa vi satte plastpasar pa huvudet och alla kollade konstigt pa oss, hahah, men vi var bara dar 2 dar sa det var okej, haha. 
Vi tripade runt pa stan, och det finns inga nolmala kladbutiker i standerna, man maste aka utanfor for att hitta vanliga butiker, men vi gick in i en outlett for gamla manniskor och Amanda hittade faktsikt en troja och jag ett par strumpor, hahah. Det var ganska komiskt att vi hittade natt i den butiken, haha. Kopte lite godis, jatte dyrt och sedan gick vi till en resturang och bestalltde liknande det vi tog dagen forre, det ar sa himla gott, jatte rakor med pasta!!! Sen gick vi och kopte karmaliserade apple, det var gott men kunde inte njuta sa mycket for jag var ganska matt, haha. Gick sen till ett cafe och tog en kaffe, hela dagen var toppen!!!
 
Dagen efter akte vi till Half moon bay for att ga pa pumpkin festival, var dar dagen innan. Vi bodde hos en rotaryan som mate va den snallaste manniska jag nansin mott!!!!!!!Vi gick omkrig tog en fika och stroade runt. Sen Gick vi hem till dem chillade ett tag och gick sedan helt random och hjalpte nagra tjejer att fixa majs, hahah. Sen gick vi till Rotary och at pizza, sen gick vi till starbucks och hade kvallsfika. Te och citronkaka for mig, sa himla gott. 
 
Sen var det dags for sjalva festivalen, har aldrig sett sa manga pumpor i hela mitt liv!!! Jag, Amanda och Michale franBelgien gick om krig, det var sa himla kul. Sag jatte pumpor och at, haha, men jag ahde haft vofflor till frukost sa jag var inte hungrig alls, sjukt deprimerande!!! Sag pumpapaj atar tavling, gjorde varan egen frisbee och allmant hade kul. Sen kom min vardfamilj och hamtade upp oss och vi akte till en restugar nara stranden men fantastisk utsikt och jag tog samma sak som jag brukar, pasta och jatte rakor, hahaha. 
 
Dagen efter akte vi till standford som ar precis har och kollade, det ar helt galet!!! stort fint och aaaaahhhh. 
 
Sen var det dags for shopping, var inte super taggad dock eftersom jag spenderade alla mina pengar pa mat den har helgen, hahah.
 
Sa nu blir det bara de fa bilder jag har tagit, kommer lagga ut Amandas bilder nar det kommer pa fb!
 
 
Fortsatter min hamburge rakning ar uppe i 9 just nu! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DE PERFECTA GUMMISTOVLARNA!!!!!

LUNCH I WOODSIDE

Sen var det komiskt eftersom vi åkte för att h alunch vid en resturang på ungäfär samma ställe som jag precis hade varit, hahha. Men det var roligt och kelly tog med sig en vän som var super trevlig så det var kul att träffa henne med. Åt min åttonde hamburgare!
Sen åkte vi till Costcov som är en butik som säljer allt i storpack!!!
Efter det åkte vi hem till hennes komipis och bakade kakor och kollade på Iniana Jones, och nu håller jag på att göra klart prodjekt 3 för Art Studio.
 
 
 
AHHHH, FÅR PANIK PÅ DE HÄR BILDERNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 

KEY-CLUB

Jag är med i en volontär grupp i skolan kallad key-club, nej vi håller inte på med nycklar...Så imorse kl 7 innfan jag mig vid starten till ett cykelrace. Det var först gratis t-shirt och frukost ( världens bästa fruckos, hur mycket frukt och bär som hälst, det var toppen, sen hade de en människa som stod och gjorde kaffe drinkar till alla, underbart! )
Sen bar det va upp till bergen för att stå och dela ut vatten och energibarer till de som cyklade. DE cyklade 50 miles!!! Och jag var på toppen på ett berg, tyckte så synd om dem, hahaha.
 
Och på vägen hem stannade vi vid Rantikas <-- verkligen ingen ide hur man stavar, hus. Världens utsikt, galet!!!
 
 

DAGEN

Fredag, yeey! Lektionerna var som vanligt, har engelska prov på måndag dock :/ Fast det roliga är att jag har bättre betyg i engelska här än vad jag har hemma. Bibliotikarien är helt underbar!
Det är lite komiskt för i foto ska vi ta kort som liknar en annan fotograf och jag ångrar mitt beslut nått emormt. Jag fattar inte photoshop något som man behöver vara pro på för att kunna immitera min fotografs bilder...
Men vi äter alltid ute på fredagar, det äger, hah!!! Idag gick vi till en mysig resturang som hade det mästa. Alla portioner var sinnessjukt stora, skulle kunna va två personer på en! De har tydligen världens bästa creps där, jag ÄLSKAR creps, så jag är super taggad på att gå dit och äta dem nån dag!!!!!
 

SKOLBUSS!

Idag åkte jag skolbuss för första gången!!!! AWESOME!!!! Det är gamska old fashion, men de är traditonella! Lyckades ta en bild utan att vara för uppenbar, hahah.
Anledningen till varför jag åkte skolbuss var för att CC hade en tävlign en bit bort från skolan.
Vi fick våra tröjor också, de är gula med en björn på en motorcyckel och sen står det vi lever för att springa på latin på ryggen, hahah. Tar en bild på den senare.
Tävligen var på ett berg, jätte fint för mig som bara kollade på, får inte vara med och tävla för jag lämnade in papprena för sent. Något som jag är sjukt lycklig över, haha. Det var en backe som kalledes heart attack hill, hahah, så jag var ganska glad över att slippa.
Sen åkte jag till Keers för att äta och se på debatten mellan Romney och Obama, inte så farligt som jag trodde, ganska bra faktiskt, haha. Hade förväntat mig något extremt!
 
 
 
 
 

SINNES SJUKT VARMT!!!!

Idag var det så varmt så jag dörrrr! Alla var helt slut efter att bara existera! Så jag var inte speciellt sugen på att ha tempo övningar under CC... Ville mest nämna det, galet, sjukt varmt idag!!!!!!!!

ROTARY

Var på en rotary grej idag. Vi hade ett bord och pratade med folk om utbytes året. Det bästa var maten, gratis mat är aldrig fel. Jätte gott och mycket. Sen kom ben & jerrys så man fick glass också, super gott! De var kul att träffa de andra studenterna också, var sjut trött på vägen hem. Men vi åkte igenom världens musigaste stadsdel, jätte bergit och världens utsikt! Det avr dessutom jätte bra väder så det var jätte många båtar ute! Sen var det pasta kväll med tjejerna i CC, men inga seniors. Det var gott men ganska stelt, hahah.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0