REGN

Det regnar här idag! Öser ner, det är sjukt! Och de har inga brunar som tar bort vattnet så det är som en sjö hela skolgården, haha. Men det ät varmt och behagligt i luften, mysig dag!!!


REGN

Det regnar här idag! Öser ner, det är sjukt! Och de har inga brunar som tar bort vattnet så det är som en sjö hela skolgården, haha. Men det ät varmt och behagligt i luften, mysig dag!!!


TORSDAG

Började dagen med att skypa med danken och Emma! Var tvungn att åka till skolan 1,5h tidigare än vad vi började , så satt på skolan och pratade i telefon via Skype med dem, roligt att prata svenska på skolgården, haha. Sen skulle jag gått på yoga idag men det blev inställt, så jag gick hem. Visade sig att jag glömt hemma nyckeln så jag gick till downtown Palo Alto och satte mig på mitt favorit café, coupa café, tog himmelrikets varma choklad, kan inte beskriva med ord hur god den är!!!! Sen satte jag mig och plugga, sen kom Andrea, vi hade inte planerat att träffas vi bara råkade på varandra, så himla roligt! Prata liten och fortsatte plugga. Ibland är det bra att glöms nyckeln haha!


MINIMUM DAY

Idag hade vi minimum day, sa alla lektioner var 30min och vi slutade kl 12:20 WOHO! Sen akte jag och Andrea till vardens basta cafe!!!!! Sa hade forst lunch, jatte god kramig pasta sas och lax, yummi! Andrea tog en macka som ocksa sag super god ut! Sen pratade vi i evigteher anda till det var dags att borja plugga. Fick jatte mycket gjort och det var super mysigt att sitta inne pa det cafet! Sen for att kunna fokusera mera tankte jag ta nanting att dricka, hade varldens problem att bestamma mig om jag skulle ta kaffe, som tydligen ska vara jatte gott ( maste testa det nangang!) eller varm choklad. Beslutet var svart men det kandes som en varm choklad dag vilket det inge gor sa mycket har eftersom det alltid ar varmt har! Men gu va gott det var! Varm super kramig, stark choklad smak och jag tog kryddad sa det var lite extra gott! Det var helt arligt den basta chokladen jag drukigt i hela mitt liv. Vet inte om jag ska vara glad over att jag hittat det basta cafet ever eller om jag ska vara ledsen for jag kommer bli tjock och pank, hahah. Hela dagen var i allafall perfect!!!
 

DAGEN

Var inte super taggad pa skolan idag, man vanjer sig snabbt vid ledigheten. Men idag under art fick vi dounats igen, fick en shmore smak den har gangen! Men det var val typ vad jag ville saga idag. Och jag har lart mig att tortilla chips ar fran LA, hahah.
 

Söndag

Var i kyrkan imorse! Sen åkte vi hem, chillade lite vid datan och sen bar det av på en lång promenad! Skulle möta Andrea som bor på andra sidan menlo park, passade på att röra lite på mig, efter thanksgiving! Gick på en trottoar och helt plötsligt tar den slut men vägen fortsätter, väldigt förvirrande! Men efter 1h kom jag fram till starbucks, testade en ny kall dryck, helt okey men ingen höjdare. Sen gick vi upp på ett berg och runt i området, så himla fint! Men sammanlagt vart det nog 6/7 miles. Sen fick jag skjuss hem, tack och lov, har extrema blåsor nu :/

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3870465/images/2012/pic_50b2c5429606ee2e318e581a.jpg" class="image">


Höst promenad

Var pa hostpromenad med familjen idag! Super fint vader och vi gick till Stanford shopping och tog en macka. Sen hade jag lovat mig sjalv att inte shoppa men sen gar vi in till Albacotci and fitch och det var 40% i hela butiken, vad gor man? Kopte bara en sak, dunktig som jag ar... MEn det var en super mysig promenad. Nu sitter jag hemma och pluggar... Maste lasa en sjut konstig bok om en man som reser i tiden huxflux och blir kindnappad v eliens, den ar sjukt flumig och dalig! MEn det varsa ar inte att vi maste lasa den utan alla de fragor om den vi maste svara pa. Vi har t.ex. fragor pa kapitel 1 men svaren finns i kapitel 2. Missade helt att nan dog och kande mig helt efterbliven men nar jag laste kapitel tva, det var da han dog -_- 
 

KAFFE

I brist pa annat fick jag lust att drika kaffe och blogga lite! ( gamal bild fran starbucks)

FREDAG

Sov till 11 idag, min familj var orolga over att jag hade dott eller natt, hahaha. Vackt emig och fragade om allt var okej, hahahah. Sen hade vi pankaror, saklart till frukost. Idag var det ocksa Black Friday, sa folk koar i veckor for att fa shoppa och gar upp super tidigt pa morgonen, kommer till target och det ar bara vissa saker som var pa rea, det var inte ett OMG MASTE SHOPPA MOMENT, men folk blir galna i allafall, fast det ar nog mer pa tv aparater och sant. I allafall vi akte dit och jag kopte ett nagelak som inte va pa rean, sen akte vi till en annan butik och jag fundade en ralph lauren troja! Bada kopen for 300, maste alska shoppingen!!! Sen akte vi till bion for att se den nya bond filmen, Ola Rapacs, eller vad han heter var med, stolt svenk. Filmen var super super bra!!!!!!!!!! Sen akte vi till en mexikans resturang och jag tog kyling fajitas, super duper gott. Sen akte vi och kopte donats, inte for att jag orkar ata nan idag, ar for matt, men till imorgon ( hej fetto)  Sen var det sjukt fint vader idag, november och soligt och varmt, hahah!!!

THANKSGIVING

Jag ar sa sinnessjukt matt! Forsta hade vi lite snaks, kex och ost. Sen var det dags for den stora midagen! Det var kalkon, potatismos, brysselkol, gronaboner, stuffing, tranberry sas, annan sas, sotpotatis. DEt roliga med sotpotatisen ar att det var mosat och sen brunsocker, valnotter och marshmellows, jag vet hur det later men det var gott, bland det basta faktiskt! Hade forvantat mig att det skulle va helt okey med thanksgiving mat med det var mycket battre an jag vantat mig!!! Sen spelade vi lite kort och sen var det dags for efteratt, det roliga ar att man far hur mycket som halst nar man sager att man vill ha en LITEN bit, hahahaha. Banan och pumpa paj, gillade faktiskt bada, trode jag hatade pumpapaj men den har visade sig vara god, hade val bara otur de andra gangerna. Nu ar jag jatte trott och kolckan ar bara 20.00, hahah. Och sa matt sa jag kan knapt sta upp, hahahha.
 

THANKSGIVING MORNING

Nu ar det thanksgiving har borta och min morgon var toppen. Vaknade ganska tidigt for att vi skulle ga till downtown Palo Alto. Men jag var lite tidig sa jag satt vid brasan och kollade pa Downton Abbey, sa sjukt himla bra! Sen gick vi till starbucks och hade som liten frukost. Tog varm choklad och en pumpa scone, lite mycket socker, hahah. Blev lite for matt efter chokladen. Nu sitter jag hemma och vi kollar pa macy's thanksgiving parade i New York pa tv!

IKEA

Akte pa studiebesok/utflykt idag till IKEA!!!! Lyssnade pa svensk musik i bilden och sen gick vi runt! Det var sa roligt, har aldrig skrattat sa mycket i mitt liv, ahahh! Blev medlemar i IKEA Family och ska pa julbord den 7:e. Testade ocksa kottbullar saklart! Sen gick vi ner till matavdelningen, jag kopte tunbrod! Sen kopte jag chokladbollar, fake ballerina kex och julmust och vi hade fika! Det hela var super duper kul och nu ska vi fira lucia tillsammans ocksa, hahah.
 

Kriket

Ska bara meddela då jag inte glömmer! Idag under lunchen klädde donat club up sig och hade basket, och kriket kläder och spelande kriket på gräset! Hahahahah, Amerika!!!!


SHOPPING

Akte till stanford och klippte mig, alskar nar folk haller pa i mitt har!!! De tvattade haret innan ocksa sa det var nice! Sen gick jag till urban outfitters kopte en troja och en klanning, laste priset fel med 20 dollar -_- Men det var tur att jag inte upptakte det innan, for da hade jag blivit for snal och jag ar verkligen nojd med mina kop! :)

SF

Bilder som andra tog!
 

ART CLUB

Hade en liten workshop med art club idag! Malade lite kort och hangde.
 

SAN FRANCISCO

Ni vet alla hur min morgon var...
Men sen akte vi taget, var kul, ungdomar tag, peppade, super kul!
Vi gick till shopping centret, kunde inte riktsgt shoppa eftersom vi var ca 10 personer olika butiker, ja ni vet hur det ar nar man ar i en grupp sadar. Var inne pa ZARA, jag behover en lite varmare langarmad troja, men hittade ALLT utom det...Sen hade vi lunch, china mat for mig, supersuper gott!!! Sen gick vi till Apple store och forever 21. Butiken var enorm, hittade en troja, woho, eller vanta, visar sig nar jag tittar narmare pa den att den har sma hello kittysar i monster, jaha, ingen troja dar nej.
Sen akte vi sparvagn ( inte cable car ) till pire 39, en fylde ar pa sparvagnen sa alla borjade sjunga, sa himla kul!
Stannade vid pier 39 ett bra tag, gick till Hard Rock Cafe, och bara stosade runt. Sen at vi creps, jag delade pa en nutella,bannan, jordgubbe creps, GOTT!  Gick och kollade pa sjolejonen och spenderade ca 1h <--- overdriver, i en strump butik, fanns alla mojliga strumpor varldens basta butik!
Sen gick vi till In and out burger, fick hamburgare nr 16, det ar sa sjukt kul med min hamburge rakning!
Sen gick vi tillbaka till Union Square och det var morkt och alla ljus lyste upp, sa himla mysigt och fint. Sen var det tag hem, da var jag ganska trott sa jag bara skrattade at allt, galet!
 
Nu far ni noja er med de fa och daliga bilderna jag tog, lagger ut andra bilder efter de har kommit ut pa fb!
 
 
OCH de sa att det skulle regna ( vilket det gjorde, men inte allds mycket) och va super kallt sa jag hade helt fel klader, for det var helt fel!

Mobil inlägg!

Hejsan! Tänkte göra ett litet mobil inlägg så här på lördags morgonen! Ska till SF med de andra utbytesstidenterna, trodd att tåget vi skulle ta dit gick kl 7:30 på morgonen, men nej!!!!!!! Så var det inte, tåget gick kl 9:30... Så jag gick upp super tidigt i morse i onödan... Så jag har nu spenderat ca 2h på starbucks! Fanns ingen anledning att åka hem i mellan heller. Men nu är jag ganska trött för jag kom hem sent igår och gick upp svintidigt idag! Och det ösregnar och jag måste ha regn jacka för att inte förstöra mina andra jackor och för att jag inte vill gå omkring med blött hår så jag ser ut som en slickad katt går jg omkring ned luva och ser ut som en lila sköldpadda! Hahahahah, det hela är bara väldigt komiskt, hahahahahshsh!!!!!


FREDAGEN

Igar var det fredag! Woho! Akte och kollade pa lite upptradande pa min skola, alla fran koren sjong sina egna songer. Endel var sa sinnessjukt bra, deprimerande att man sjalv inte kan satta en ton! MEn det var jatte mysigt, sen var vi kvar dar ett bra tag och hjalpte till att fixa tillbaka allt och lite sant. Sen akte 6av oss nastan alla till ett cafe och spenderade resten av kvallen dar. Supe mysigt och kul, tog inget pa cafet dock, for jag hade way toooo much for dinner!!!!!! hahahahhaha!

NYA RANDOM BILDER

Mark sickade nagra bilder som han tagit, sa jag tankte att det skulle va kul att lagga upp dem.
Jag vet att jag ar blek, men det finns en grans pa hur blek en manniska kan bli!!!!!!
JAG LYSER!!!!! DET AR SINNES SJUKT!!!!!!!!!!!
 

PUMPKIN PIE

Nu har jag gjort min egna lilla pumpa paj, var jatte spand pa hur god den skulle vara!!!! Det var inte gott, jag ar INTE ett fan av pumpa paj, nej,nej, nej!!!!!!!
Sen har jag ocksa borjat med en liten svenska klass i Art studio, hahaha, det ar sa roligt jag dor!!!!!!!
Andrea ar ganska bra, hennes utal ar sjukt bra for att vara engalsktalanda, Sean dar imot, typ det roligaste dialekten jag nansin hort, hahah!!!
 

CANNING

Idag var jag och nagra andra Key clubers canning. Vi star utanfor matbutiker och ber folk donera burk mat, flingor m.m som vi sedan skanker till en food bank sa folk som inte har problem med pengar kan koma dit och fa mat. Vi fick ca 300 burkar under 2h, det var jatte kul!!!
 
Sen slanger jag in en bild pa en roligt julkula (kanske natt for dig pappa, hhahaha) Bara i Amerika!!!
 
Fick nyss reda pa natt sjukt!!!! Dagen efter thanks giving ar det nagot som kallas Black Friday och da har butiker rea. Tydligen ar det nu altsa en vecka innan fol som campar utanfor butiker!!!! SJUKT!!!!

HEJ

Super trott idag morse och det var sjukt kalt, det ar nan maskin som gar igan en gang i timmen i mitt rum och jag tror att det ar den som kyler ner allt. Hade dubbla tjocktrojor och tva par sockar!!!!
 
Efter skolan ick jag hem och sen traffade jag Cindy for en lite promenad i omradet! Testade ny americansk mat idag ocksa. Forsta gangen jag at americansk macaroni and cheese och Pumpkin pie. Jag alskar allt med pumpa smak en pajen var bara konstig! Ganska smaklos med konstig konsistent, ingen hojdare. Synd for det kommer bli den pajen flera ganger nu med alla hogtider som kommer upp....
 
Och jag driver inte 20 personer beromde min troja idag, blev super gald!
 
 
 

SUNDAY

Pankakor till frukost idag! Sen akte vi till kyrkan! Det ar ca 1000 personer som gar varje gang, det var tv aparater overallt, det var ett band och allt. Songerna var mordarna och med bandet och allt var det jatte kul att sjunga med, typ som karekoe. Prasten var rolig och bra, det var faktiskt kul att ga i kyrkan. Sen akte vi hem, jag malade lite och tog lite bilder. Sen kom tva personer som ar slakt med Molly pa natt satt, har glomt hur, men det var jatte trevliga och vi at gott.
 

SATURDAY

Vaknade super tidigt idag ( 9 ) for att skypa med familjen, alla var super uppkladda eftersom basta mormor skulle firas, sjalv satt jag i koket nyvaken, odurshad och i muskis troja.
Men efter vi skypat klart och jag malat lite pa mitt realism prodjek akte jag och Molly till Stanford shopping center, och bara gick omkring och onskade att vi var miljonarer! Fick se lite jul saker ocksa, JAG ALSKAR JULEN!!!!!! Sen stannade vi pa starbuck och kopte kaffe. Sen akte jag till Cami for att ta lite bilder till var foto klass. Jag skulle va modellen och det ar hemskt, modell ar inte en karrier for mig, hahahah. Sen var vi sa himla duktiga och gjorde klart varat ekonomi arbete, woho pa en lordag! Vid middags dags akte hela hennes familj coh jag till ett sushi stalle, jag ar inget fan av susi hatar sjogras, men jag gillar ris och ra fisk sa det var gott. Testade nya fiskratter och hade super kul, hennes familj var verkligen super, super snalla!!!! Nu ar jag hemma och fortfarande sjukt matt efter maten, galet hur matt man kan bli pa sushi!
 
Super fint hus ocksa!!!

FREDAG

Det var sjkut kallt idag! kalt ute, coh de har inegn varme i klassrummen eller i huset, sa man gar omkring och fryser konstant! MEn idag sa hade vi gaster over for middag, blev pizza, typisk amerikansk, med super mycket ost och salami, till efterratt det godaste brownisarna jag nagonsin atit!!!! Vi at och sen spelade vi kort och ahde super kul. De var alla i den andra familjen super trevliga och det var roligt! Tog inga bilder tyvarr, var for upptagen med att vina kort spelet, hahah! Men det var defenitivt en lyckad fredag. Vi ar dessutom lediga pa mandag sa jag har en extra ledig dag att se fram emot, men lararna verkar gilla att lagga extra laxor pa dom dagarna ocksa... haha

LITE ROTAYR BILDER

Har kommerlite bilder fran olika event med rotary. Maste ta och saga det, jag ar sjalv inte speciellt bar pa att ta bilder men MArk ar sjukt mycket sammre, men ni far noja er med dem, hahah! Plus att jag inte orkar fixa till bilden....

VAL

Foljer valet har borta! De mest chokerande ar att de raknar "vita" "svarta" roster, de skilljer pa vilken "ras" folk har! Det roligaste ar att se alla svenskar som foljer valet, foljer det battre an vad folk gor har, ahha!
Sitter och ater en sprinkel cupcake, skulle inte ta natt idag emn nar min vardfamilj kommer hem med politiska cupcakes kan man inte saga nej. Sa sitter nu och ater en republikans cupcake! ( ni kan ju gissa vad min vardfamilj ar)Blev sjukt demprimerad dock nar jag upptackte att man inte kan ata elefanten utan den ar gjrd av plast...
 
 

INTERACT

Borjar bli van med att bara ga 4 dagar i skolan varje vecka, inte bra, inte bra...
Men idag var jag pa en Intaract ( skol rotary) konferans. Det borjade med att vi satt i grupper pa golvet och ibland stallde oss opp i en ring och skrek ut en sorts macka, det hela var valdigt konstigt. Hela konferancen var ganska barnslig skulle jag vilja saga, haha. Traffade Veronica dar ( tjejen fran italien) vi har inte sett varandra pa ett bra tag sa det var super kul att traffa henne igen. Vi pratade lite om hur det var att va utbytesstudent sa det var roligt!
Nu maste jag plugga lite till mitt economi prov pa fredag, kanner verklugen inte for det, hittar pa massa utsaketer men efter jag skrivit det har inlagget har jag inga mer ursakter kvar...
Det ar val idag ocksa, det ska bli mycket intressant att se pa!
 
Och nej jag tog ingen hamburgare idag. Men for er som undrar ar jag uppe i 14st nu!
 
 
Mark tog bilden....

BILDER NI INTE SETT

Kannde bara for att visa lite bilder fran ett event for nagra veckor sen!
 

SUNDAY

BOrjade dagen med att skypa med med mina fina vanner! Hahah, de ar roliga, de! Lika konstiga som vanligt, alskar er! Sen akte jag och molly till standford shopping center en liten stund. Pa body shop dar kunde man forsoka fa olika rabatter pa allting och jag lyckades fa 40% sa jag kopte "julvanilj" tval och pepparkaka handkram, sa juligt och kul.
 
 
Sen akte vi till Pacifica for kelly hade fotbolls match. Men jag akte och traffade Leire den spanska utbytesstudenten. Hon bor naligen dar sa det passade utmarkt! Vi akte ner till staranden och kopte glass och hade en mysig stund. Det brukar alltid vara kallt i pacifica sa jag satte pa mig langbyxor och langarmat, det var sjukt varmt holl pa att do i min troja, hahah.
 

WALE WATCHING

Var pa valsafari idag!
Gick upp superduper tidigt for att aka till monteray bay. Vaknade runt 6 imorse, kulkul.
Men innan vi akte till baten akte vi till starbucks, jag tog for forsta gangen nagot roligare an svart kaffe eller espresso, testade pepparmin mocha. Det var gott, inte gudomligt sa jag kommer nog inte ta det igen men anda kul att testat. De har redan borjat med jul kopparna pa starbucks, lite tidigt kan jag val tycka, haha.
Sen akte vi till baten, sag lite sjolejon ligga vid kajen, de ar sukt sota! Sen akte vi ut pa havet, sag nagra maneter och massa massa massa delfiner, flera hundra! Efter det var det inte sa roligt da jag angnade all min tid ( 3h) Till att forsoka att inte spy, blev lite sjosjuk, med andra ord. Sen efter den resan da tre av fyra madde piss daligt, hahah, mysig resa, akte vi till nagra outlettar. RL dar var inte lika bra, dyrare an pa det andra stallet ( fortfarande superbra men har vant mig vid battre, haha) Men kunde bara va dar i ca 30 min innan det var dags att aka hem for kelly skulle sitta barnvakt. Nu ligger jag trott efter den tidiga morgonen och jobbiga batturen dod i soffan hemma!

THE TEMPEST

Kollade pa teater pa skolan i torsdags! For det forsta ar aulan galet fin och manga av skadespelara av sjuk,SJUKT duktiga och kommer nog jobba med skadespeleri i framtiden! Det var shakespeare sa det var inte speciellt super latt att fatta allt som hande, hahha. Men det var jatte kul!
 

HAMBURGERS

Da har jag varit har i nastan 11 veckor och ar uppe i 14 hamburgare! Nej, detta ar inget skamt! Dessutom ar ingen fran McDonals!! Idag var vi pa en slide bar sa man tog tva "mini" hamburgare. Tog men California hambugare med kykling och avocado och en americansk med bacon och ost, hahahh!
 
Var sjukt trott idag, ville bara sova nar alarmklockan ringde och det var svinkalt i huset och varmt under tacket! Ville ligga hemma och kolla pa film och drika varm choklad, det var sa sjukt kalt!
 
 

RIKTIGA HALLOWEEN

Igar var det halloween pa riktigt! Sa efter jag kommit hem fran paraden sov jag en timme, hahah. Sen akte jag till Andrea och at middag, sen gick vi for att hjalpa Amanda och hennes familj med deras Zombi hus. De gor varsta grejen pa deras tomt sa att alla som vill kan komma dit och ha en kul stund. Forst gick man igenom ett rum med massa speglar och blinkande ljus, sen genom en liten gang fult med Zombis pa sidorna. Sen kom man till "skut en Zombi" sa man fick skjuta med plast pilar pa zombiz, utkladda manniskor. Sen tog zobizarna nan fran publiken ( var en del av showen) och tog med sig, sen hade det som ett lakan sa man bara sag konturerna av dem, och hur de dodade den och tog ut inalvor och sprutade blod, ahha , jag driver inte!!! Men vi kom dit lite sent sa det fanns igen for oss att gora sa vi gick vidare. De har en gata som gar in 200% pa hallowee!! Det var galet, sa mycket folk och dekorationer. PRECIS SOM PA FILM!!!!!! Ett hus hade spoken som flog fran huset till traden och allting var sa stort och GALET!!!!!! Sen gick vi hem till Andrea och hangde dar ett tag. OCh klarade av att inte ata natt godis under hela kvallen!!!!!
 

GO GIANTS

JAg har da blivit ett baseball fan, eller jag ser alla matcher och Andrea och min vardfamilj ar giants fans sa jag har inget val hahah. Men det var jatte spanande,SF giants vann the world series!!!!! De spelar 7 matcher men de vann de fyra forsta sa de spelade bara fyra och de ar gryma!!!! Sa idag var det en stor parad for dem i SF, ca 1 miljon manniskor!!!! Sa jag och Andrea och hennes mamma och syster akte in till staden for att kolla! ALLA hade giants klader sa det var jatte kul. Mycket folk och musik men vi hade ganska daliga platser sa vi sag inte allt, men det var jatte kul anda!! Sen satte vi oss och at en jatte god macka, och helt plotsligt kom en  osen gamal super blond dam i indiska klader  och satte sig nara oss och borjade  raokte weed...ja.... San Francisco...
Sen gick vi till ett cream brule stand. Tog choklad cream brule med marschmellows ovan pa, sa himla gott jga dor. Nu ar jag hemma igen, och ganska trott, hahah.
 
 
Ser forjavlig ut i keps, hahah!

RSS 2.0