TORSDAG

Skolan borjade med hemkunskap och vi bakade pizza. Super gott men vi ahde verkligen problen att fa pizzat fran platen till the pizza stone, hahah, i mitt kok grat vi typ sa roligt det var. SA det var bade kul och gott, kommer sakna kitchen 2!
 
Sen va det keramik vi tog typ prov men blev klar snabbt sa jag och Amanda snapchattade, jatte mycket, hahah!! 
 
Sen under lunchen sprang jag mest omkring och samlade pa mig stamplar fran olika kontor sa att jag kan lamna skolan, hahah. 
 
Sen hade vi ett hemst test i government... hahha, tack och lov raknas inte det betyget, ahhah! 
 
Sen akte jag hem och han typ bara sitta ner lite kort innan Andrea hatade upp mig och vi akte och hade middag med Krisetnen innan vi akte till skolan for att se en talang show for alla seniors. OCh herre gud vad folk ar duktiga, du vet att de kommer va bra for att de staller upp men har va de bara sinnessjuka, overdrivet bra kan inte fatta att folk med san talang gar pa min skola liksom! Sa jatte kul och jatte trevligt!!! 
 

ONSDAG

SA gick som vanligt till breakfast med Andrea! Det ar sista gangen som vi gick dit pa en onsdag innan skolan, vi kommer troligt vis ga dit nan gang mer men hon aker snart till Eroupa och jag aker snart hem... 
Sa vi delade pa egg och en voffla, gott som vanligt! 
 
Sen Under egelskan hade vi ett stort prov och det va val inte super kul, hahah. Sen va det photo, gjorde klart det sista vi har att gora sa nu ar jag fardig. Sen hade fysik klassen bat race i poolen. Jag trodde nar jag horde det att det skulle va sma batar men det var stora badar av kartong med typ 4 personer som satt i det och sen paddlade, hahahah, det roligaste jag sett!!! 
 
Sen gick jag till Art och gjorde klart mitt prodjet och efterskolan skrevs det lite i the yearbook, det va kul sen vart det en harlig promenad hem. Kom hem och chillade lite vi datan sen gick jag ut och motte Cindy, kanns som jag inte sett henne pa evigheter och vi gjick pa en promenad, jatte kul att traffa henne. 
 
Bebisbilen har Andrea malat.... GALET BRA!!!!! 
 

TISDAG

Vi va lediga i mandags men gjorde inget annat an att typ sova, sa himla trott! hahah. 
Men idag sa var det tisdag och det borjade med att jag skulle halla tal i Engelskan. Det gick jatte bra, alla skratta pa de stallen jag hoppades att de skulel skratta och sen nar jag va klar fick jag manga komentarer om att jag skulle gatt sist for nu hade jag satt ribban for hogt och att ingen ville ga efter sig, hahah. Sa dte kandes as bra att fa sa mycket posetiv feedback, hahah! Sen under photo tog vi grupp bild och lite sant. 
 
I keramik hade vi kul eftersom vi lekte unt med masker vi gjort och tog snapchats och annat kul. Kannde mig sjukt nationalistisk idag ocksa, hade min stockholm troja och hade en viking mask, hahah! 
 
Efter skolan akte jag Andrea och hennes lillasyster och tanka och spelade hog musik och sjong med! Sen akte jag och Andrea till Cafe Zoe och hade fika och gick sen pa en promenad. Sen har jag varit hemma och malat lite och sant! 
 

HELGEN

I fredags efter skolan gick min vardfamilj och jag och en kompis till Kelley ut for dinner och sen gick vi hem och sag en film, det var en sandar mysig ta det lungt och va med familjen dag sa det var jatte trevligt! 
 
I lordags vakande jag upp till pankakor, jatte gott. DE gor typ aldrig pankakor i vanliga fall men alltid nar jag ar har for de vet att jag alskar det! Sen chillade jag vi data och sen var det dags att aka tilll down Town Menlo Park for att ha lunch pa ett mysigt cafe, tog jatte god macka. Sen hem igen. Senare pa kvallen akte jag till Andrea och vi och hennes lilla syster bakade kakor, och kollade pa roliga videos och hade jatte mysig kvall. 
 
I sondags kl 14 motte jag upp Andrea och vi akte till Coupa saklart och sat ner och planerade lite infor var Sverige resa for vissa datum och sa har andrats eftersom hon maste aka hem till USA tidigare an vad som va planerat for att fixa visum eftersom hon ska plugga i Frankrike! :D Sa vi sat dar och jag tog en nutella creps, sa stort gott! Andrea kor alltid hem mig och ar jatte snall men igar kande jag for att ga eftersom det var sant harligt vader sa promenerade hem och sen gick omkring lite i mitt omrade bara for skojsskull. Sen senare pa kvallen gick jag och en kompis och sag Hangover III, rolig film sa det var kul! 
 

TORSDAG

Vi har inte lang tid kvar i skolan nu, jag maste va den anda senior som ar ledsen over det, haha! Men jag och Andrea hade breakfast som vanligt innan skolan, gott! Kopte aven lunch dar och tog med till skolan. Sen hade jag tva lektiuoner och sen under lunchen hamtade jag upp min year book och sen satt vi i graset i solskenet och kollade i den och at varan lyxiga lunch! Sen efter skolan var det dags akte vi och hade fika pa samma cafe, hahah!!!! Jatte mysigt! Toppen dag! 
 

SHOUT OUT LOUD

Sa i onsdags kunde jag sova in sa det va skont! Efter skolan var jag bara helt galet dod, kande att jag behovde kaffe sa jag Andrea och Miranda akte till Starbucks och hade kaffe, gott,gott! Sen va planen att ka hem till mig jag skulle byta om och gora mig i ordning for en konsert, men sa blev det inte. Jag hade ju saklart glomt hemma nycklen och ingen skulle komma hem forns kl 18.... Sa vi akte hem till dem istallet och jag fick lana klader av Andrea, haha, och smink och borste och pengar och ja, ALLT! hahah. Sen fickade vi oss och akte och hade fisk tacos.... super konstigt. Det var inte akligt men jag kommer nog inte ta det igen men alltid kul att ha testat! Sen bar det av mot SF. Nar vi skulle parkera var det varldens problem att hitta ingangen och hahha, ja allt som kan ga fel gick fel, sa himla roligt, allt var bara sa absurt, hahahhah! 
 
Sen gick vi till konserten, hur fin lokal som helst, sysns inte pa bilder dock :( Sen var det ett jatte bra forband och sen kom Shout out Loud, de ar svenska. Hur bra som helst, alskar musiken och allt! Det var liksom bara en harlig stamningn och sen gick han ut i publiken och det var som en gang och han bara satt i mitten och sjon pa golvet och alla bara sjong med, sa himla bra det var!!!!!!!!!!!!! Sen hem igen, men deras musik spelandes pa ipoden! 
 
Jag skulle sova hos Andrea och jag hade ju inga grejer men fick lana, jatte snallt!!!! Sov jatte gott!!! 
 

FIKA

I mandags vard et skola som vanligt, hur varmt som helst 31 grader, fast man kunde anda va ute och njuta dte var liksom inte dodande hetta. Sen kopte jag ocksa min forsta doughnut fran doughnut club. De gar runt och saljer dem for en dollar, jatte gott! Sen kom jag hem och chillade i soffan och sen var det dags for den 34:e hamburgaren och sen gick jag ut pa promenad med en van. 
 
I tisdags vard et skola igen allt var som vanligt, sen gick jag hem och sen hamtade Andrea upp mig och vi akte till COupa, vi maste ju aka dit nu innan vi bada lamnar. Sa det var mysigt och sen gick vi till AMerican Apperel och Andrea kopte tva super fina kjolar! Sen kom jag hem och kollade pa nar lamen tystnar, trodde den skulle va jatte laskig men det var den verkligen inte, jag har val kollat pa or manga kriminal serier, hahah! 
 

BBQ

Sa i sondags skypade jag forst med fellan i ca 4h, hahaha. Sen kl 2 akte jag till Mark's hus dar det var BBQ for alla utbytesstudenter. Det var sjukt mycket mat och super gott alltihopp! Vi ahde roligt som vanligt och jag taffade manga nya trevliga personer. Jag borjade prata med ett par som var vardforeldrar till nan. Jag beattade att jag kom fran Sverige och de sa att deras dotter var i Goteborg som utbytesstudent och lite senare tog jag upp Momoko som bor i min familj hemma i Sverige och det visade sig da att Momoko och deras dotter va jatte bra kompisar i Sverige, hahha, liten varld! Sen skulle vi saga hejda. Det var inte sorgligt, tror att ingen av oss fattade att det var var sista get-toghter i usa... Men jag ar helt hundra pa att jag kommer se alla dem igen, ingen tvekan om saken. Nar jag kommer hem kommer jag resa sa sjukt mycket!!!! 
 
Sen kom Cami och hamtade upp mig och vi akte hem till henne och kollade pa Pearl Harbor! 
 

HELGEN

I fredags akte jag och Kelley min vardsyster och hennes van och hade frozen yogurt jatte gott och sen akte vi och hade mat, burritos och jag valde det vegitariska alternativet...vad har hant? GO boner och gronsaker! Sen kollade vi filmen the great gatsby, hade forvantat mig en helt annan historia for jag hade ju ingen aning om hurd en skulle va, men den var jatte bra! 
 
I lordags akte jag och Chandler upp till SF och traffade mormor och morfar och tog bilen runt i staden och kollade pa alla mojliga saker, verkligen toppen och mormor och morfar uppskatade det verkligen att fa se staden. Det ar svart att va turist utan bil i Amerika, hahah! Sen akte Chandler hem men jag stannade och vi hade JATTE god middag pa fin resturang, hummer och oxfile och varldens dessert. Verkligen JATTE trevligt och JATTE gott!!!! 
 

TISDAG OCH ONSDAG

I tisdags hade vi minimum dag sa jag slutade kl 12:20, ganska nice. Sa efter skolan akte jag och andrea och gjorde lite korta arenden och stannade sen pa In'n'out for att ha lunch. Forsta gangen vi tillsammans va pa ett snabbmat stalle. Sa hambugare 32!!! Sen tog vi tunelbanan till centrala SF motte upp mormor och morfar hade fika och strossade omkring i SF. Sen gick vi till en resturang, jatte fin och verkligen SF kansla till den, jatte gott och trevligt och det var kul att va dar med Andrea. Sen tog vi tunnelbanan hem och lyssnade pa californiacation eller hur det nu stavas, kommer sakna det sa forbannat mycket!!!!!! 
 
SA det var min sista dag hos the AK's :(((((( SA Susan bakade muffins speciellt for mig till frukost och sen efter jag kom hem fran skolan har jag bara packat och forundrats over hur manga prylar jag har och hur jag ska fa hem allt till Sverige... Sen hade iv en trevlig god middag och sen var det dags att lamna. Kunde linte lata bli att grata saklart, AHHH!!! Men nu ar jag tillbaka hos the Easons och jag alskar dem med hela mitt hjarta sa det gjorde flytten lattare. 
 

MORMOR OCH MORFAR

Sa i Sondags firade vi morsdag har. Vi hamtade upp mormor och morfar pa tag stationen och sen hade vi brucnh hemma har dar jag bor tillsammans med Kern's foreldrar. Jatte trevligt. Sen akte vi till min skola och Stanford och kollade runt dar. 
 
Idag gick jag i skolan och sen efter firade jag och Andrea att jag inte har badminton langre sa vi akte och hade frozen yogurt. Sen motte jag upp mormor och morfar och vi gick till Flegle's mobel butik och gick omkring dar och sen akte vi runt i omradet och sen hem till Mark och kollade pa hans hus och sen till en resturang och hade jatte god treratters middag sa dar pa en mandag, hahah!!! 
 

SF

Sa imorse akte vi till SF for att ha brunch. Min vardfamiljs vanner ska gifta sig sa de hade brunch, super gott och jatte trevligt verkligen! Resturangen sag verkligen ut som man tanker sig ett cafe/resturang i SF. Sa det var verklugen kul. Sen gick vi till en teater och kollade pa Mery Poppins musikal, super bra verkligen, alla var sjukt duktiga och all dans och alla kostymer och sant var hur fina som helst. DEt var super kul!!!!! Sen strosade vi omkring runt the city hall och sen gick vi till en vegitarisk resturang jatte gott. Saknar verkligen inte kott, kommer aldrig bli vegitarian men kommer nog inte ata lika mycket kott nar jag kommer hem, hahah. Sen akte vi till starbuck och kopte kaffe och hamtade upp Adrian fran flygplatsen. SA jag har haft en fullspakad dag med mycket aktiviteter. 
 

TORSDAG-FREDAG

Så i torsdags efter skolan hade jag middag med Andrea, noga och en fransk utbytesstudent och två av hennes aa snygga fransmäns kompisar, hahah. Det var jätte kul och jätte gott! Sen åkte jag och Andrea till skolan och kollade på kören när de uppträdde. Jätte duktiga!!! Sen åkte vi vidare till coupa och satt där och pratade över te. I fredags under skolan gjorde jg absolut ingenting, hahah! Sen hade jag min sista badminton träning, och vi gör aldrig nått i vanliga fall, det är oftas chill men sista träningen va as jobbig, helt fel!!!!! Det har väl varit kul men jag se ganska glad att säsongen är över. Sen gick jg på en hike och hade sen pizza.

 



DAGARNA

Sa i mandags hande det inte direkt natt speciellt forutom det faktum att ingen i min familj nu ater. Kern fastar och Susen har varit borta och jag som hungrig utbytesstudent kanner mig extra tjock som ater hur mycket som helst och dessutom ar den anda som ater i familjen, hahah, det ar bara for roligt!
 
I tisdags hade vi borta match med Badminton, det var val inte sa jatte kul men Chloe ar bara for roligt sa det ar underhallning bara att vara i narheten av henne och hon alskar att prata, hahah!!! Hade inga pompoms sa vi kunde inte ans cheera for laget. Hahah.
 
Onsdags hade jag inte frukost med Andrea, kanndes super konstigt, haha! Hon tog AP test. Jag gick dock ut for frukost med en annan svensk utbytesstudent pa min skola som slutade pa Onsdagen sa det vart val ett litet hejda sistadan i skolan frukost. MEn super gott som vanligt. Sen hade hon med sig chokladbollar till skolan som jag fick smaka pa lunch, gu va gott det var!!!!!!!!!!! 
 
Sen hjalpte jag lite snabbt till med en photoshoot. 
 
 

YOSEMITE

Sa i Tordags hamtade Betty upp mig och korde mig till Livermore och dar motte jag upp de andra utbytesstudenterna och 4 tjejer som ska pa exchange! Vi tog sen bilden till yosemote som ar ett kant naturreservat i California. pa vagen dit stannade vi pa In'n'out och jag hade hamburgare 30!!! WOHO! Sen kom vi dit satte upp talten och at middag och hade smores. Sen gick vi och la oss, svin kalt holl pa att do, haha! 
 
Dagen efter var det min grupp, the VIKINGS som skulle fixa  frukosten. Alskade min grupp och jag var ju varldens basta team leader, haha! Jag stod for pankakorna, tror jag lagade typ 100 st. Hahah, sen var det bara att springa for att byta om for att sen ta bussen till ett stalle dar vi skulle ta en fin liten mysig hike trodde vi... 
DEt var varmt och vi hade ingen aning om hur lang hiken var, tror det var en bra sak att de ljog och sa att vi var narmare an vi var for om de hade sagt sanningen hade jag nog aldrig gjordet det. Vi gick 3,5h upp for ett berg, det var varmt, jobbigt, och allmant hemst, tror inte det var nan som enjoyed it. HAHAh, stamningen alsta, hahah, det anda man horde var folk som ville do, doda allt och alla och bara forsvinna, ga hem, hahha. Vi var tvungna att stanna flera ganger och ledaren som gick med min lilla grupp sa att vi nu kunde njuta mer av hiken, men det var bara rent ut sagt ett helevte, hahah! Alla utbytesstudenter hatar nu hiking, hahah! Men nar vi kom upp dit var det helt fanytastiskt, vilken utsikt, helt fantastiskt!!! Jatte vakert, sa dte var vart att ga igenom det helvetet for att se det, men jag ar inte saker pa att jag skulle gora det igen. Vagen ner var ocksa hemsk, men inte lika fysiskt anstangade sa det var battre, men man var verkligen tvungen att se upp sa man inte slant. Sen nar vi kom hem var vi alla doda, tog oss till durshen och sen hade vi middag och satt vid lager alden och gjorde smores igen. Det var en jatte bra dag, det var inte kul under hiken men nu nar jag ser tillbaka pa dte var det mycket battre, jag skarttar at all den smartan och alla roliga komentarer fran alla utbytesstudenter.
 
Vaknade upp och sen skulle vi pa hike igen, vi korde till toppen pa ett berg och vi trodde att vi skulle bara hika ner fran bergen, for vi va alla sa glada att det bara var down hill. Hahah, sa vi ahde det trelivgt dar anda tills vi kom fram till ett berg och man kunde hora allas fragande roster om vart nerforsbakcen var, hahah. Men efter det berget var det fint for da var det platt och varldens utsikt. Vi stannade pa ett helt fantastiskt stalle och hade lunch, det var verkligen super fint. Sen hika ner, super brant i ca 5km sa det kanndes i musklerna. Sammanlagt avrd et 13km. Vi var doda eftet det med och sen at vi revbensbjall och spelade kort! 
 
Sista dagen packade vi ihop allt och korde hem, var ganska dod, hahah! Fick hamburgare 31 ocksa! hahah
emn en riktigt bra helg! 
 
 
 
 
 
 

ONSDAG

Sa hade frukost med Andrea som vanligt, hahah! Super gott och det var svenskar dar, gick forbi dem snabbt, hahah, roligt! Sen efter skolan va det badminton som vanligt och sen gick jag hem och packade infor min resa till Yosemitie ett natur reservat som jag ska till imorn. Sen hamtade Andrea upp mig och vi akte till DTPA och gick omkring dar och sen motte vi upp Noga som kommer fran Israel och vi hade israelisk mat, det var gott och vi satt och pratade i evigheter, jatte myisgt och kul. Nu ligger jag typ i food coma, hahah! 
 

HEJSAN

Sa lite uppdatering i punkt form! 
 
* Andrea ar typ sinnessjukt duktig pa att rita och gjorde det har portraitet ar mig!!!!! Kanner mig fett hedrad! 
 
 
* Badminton ar kul, vi ar super flumiga, hahaha!!!! Idag var det match men de hade inget daligt lag med sig sa satt mest ner hela tiden. Balanserade rack med Chloe och blev hennes bakrundsbild pa mobilen,hahah!
 

RSS 2.0