DAGEN

Sa vaknade idag, durchade och klev ut i koket dar pankakor var serverade! Borjade nastan grata nar jag tankte pa att jag ska flytta imorgon. Aven fast det bara ar tvars over gatan och min andra vardfamiulj ar toppen kanns det anda sorgligt. Kommer sakna dem sa himla mycket de ar sjukt underbara och snalla och har varit den absolut pefekta vardfamiljen, kunde inte onskat for en battre vard familj!!!!! Men sen gick jag over till the A-K for de hade slakt traff. Super kul att traffa alla, sa pratade konstant i 5h och at gott och drack for mycket kaffe!!! Deras frafra var helt underbar, jatte sot! Sen en annan tjej som jag pratade mycket med fragade alla mojliga fragor, mest om vi hade telefoner, om vi hadde demokrati och andra sjuka fragor, hahah. Sen pratade jag med mormorn och hon fragade vilken telefon jag hade och jag svarade Iphone och hon valkommnade mig till tekniken i Kalifornia... -_- och serriost, vi har mer high tec i Sverige, hahahah. Men det var verkligen super duper mega kul! Jatte trevlig slakt!!!!
 
Sen gick jag hem och ahde en riktig Eason middag! Sen akte vi till bion och sag Les Miserables, super bra film! 2 snygga killar ocksa! Nu sitter vi hemma och dricker te!

JUST NU

Japp, just nu sitter jag och dricker te ur min egna disneyland kopp. Fick en mugg med bilder fran disneyland pa, och sen kollar jag igeom den fina boken jag fick av min underbara lillasyster. <3 ( For er som undrar, vad for bok, sa fick jag en bok med bilder pa mig och beccis fran nar vi var sma tills idag, sa himla fin, jag alskar den!)
 
 

WALK OF FAME

Sa gick upp relativt tidigt idag. Upptaker att det sporegnar, lite B med tanke pa att det aldrig regnar i sodra californien... Men i allafall, hade fukost pa hotelet, belgisk voffla med banan och sirap, yummi. Sen akte vi till walk of fame. Kanndes sa himla overkligt och heftigt att fa vara dar pa riktigt, spelade ingen roll att det regna det var helt fantastskt i allafall! Sa gick omkring dar, tog bilder vid vissa stjanor. Som stolt svensk tog jag saklart bild vid Greta Garbo och Absolut Vodka, hahha. Gick till marilyn monroe och tog bild vid hennes handavtryck och texten" gentlemen prefer blondes" hahah. Sag Donald trump och Kerrmit the frog. Sag Hollywood skylten pa avstand och men stanade och tog bild vid BH skylten i stallet.
Sen bar det av pa en 6h bilresa, WOHO... Grymt segt den har gangen, men stannade pa in-n-out och jag hade Hamburgare nr 20! Kommer ga nerfor i min rakning nu nar jag flyttar till en vegitariansk familj, hahah.
Men hela den har resan har varit helt fantastisk och jag ar otroligt tacksam som har fatt varit med om den!!!
 
 

LA

Sa idag kom vi fram till LA vid tva tiden och hade Lunch at the grove farmers market. Hade grekiskt, mycket gott! Det fanns hur manga mat stallen som halst, det var trevligt att strossa omkring dar. Sen gick vi runt lite dar bland butiker, gick in pa A&F och dar stod en manlig model utan troja, WOHO! Jag var super glad men min nuvarande vard bror tykte det var sjukt lojligt, hahah! Sen korde vi runt i Beverly Hills och Bel Air, lite chill sadar. Stannade vid UCLA, eftersom jag berattade att vi alla hade mjukis byxor dar det stod UCLA. Efter att gatt omkring pa camupsen och kollat, super fin camups! Sen gick vi till sjalva shoppen och jag kopte mig en troja, super mysig! Sa nu har jag "the real deal" hahah. Fina farger, ljusbla och gul! 
Sen vart det morkot, super snabbt! Men han aka pa vagen dar jag har sett alla fran 90210 aka, kanndes sjukt att vara dar pa rikigt!!!! 
Men eftersom det var morkt akte vi till hotellet och lamnade vara saker sne gick vi och at middag pa en mexicansk resurang. Super gatt, verkligen!!!! Nu sitter jag pa hotell rummet och bloggar. Imorgon blir det upp tidigt for att hinna med walk of fame och hollywood skylten for vi maste va hemma en speciell tid for att Chandler och Ceasy maste se en footballs match...HAHA. Sport nordar altsa, forstar mig inte pa dem! 
 
Fattar inte varfor alla verkar hata LA, jag hade en jatte bra upplevelse, i allafall dar jag akte. Kanndes precis som pa film, AWESOME!!!
 

PARAD

Idag gick vi upp och akte in till San diego! Vi skulle se en prarad sa vi hade stolar och allt, kom ca 10 min innan det skulle borja och lyckades pa nagot konstigt satt fa toppen platser, fattar inte vilken tur vi hade. Sa vi hade bra platser, det var manga band, cheer leaders, emorma balnger. Det var super kul att se, det var sa manga personer som kolalde och som var med i paraden. Sen akte vi och hade lunch, kinesikt Panda Express, alltid gott! Sen akte vi hem igen och spelade lite kort. Sen akte vi till hotellet igen, jag kopte en super fin julstrumpa som desutom var halva priset! Sen upptakte jag att dollarn har gatt ner sa jag fick den for 130kr! kostade 40 dollar fran borjan, sjukt glad! Sen akte vi till mer shopping en amerikansk kladbutik, lite som Urban men lite annolunda. Kopte ett linne med usas flagga, en liten present till dig Beccis <3 och ett fint armband. Nu sitter jag hemma med en kopp kaffe och imorgon aker vi till LA. Kan verkligen inte fatta vilken tur jag har!
 

SAN DIEGO ZOO

Iadg akte vi till San Diego Zoo! Fick en troja med en zebra av deras mormor sa hade pa mig den. Vi gick omrking, tog en buss tur och sag pandor!!!!!!! Och koalor, sa himla sota! Hade en toppen dag pa zoot!

JUL DAGEN

Idag var det juldagen har och julen skulle firas! Sa gick up i mina nya pjamasbyxor och och vi satte oss vi granen och oppnade julklappar! Fick jatte fina och bra julklappar av min vardfamilj och blev super duper glad for allt jag fick av er ocksa! Sen efter present oppningen gick vi upp och kladde pa oss och sen kom deras andra slaktingar och vi at brunch och sen var det dags for mer julklappar. Fick present kort och fina smycken, halsduk och vantar av personer jag inte ans traffat men de traffade ratt pa vad jag gillar anda, sa himla gulliga och snalla!!! Sen gick vi ner till hotellet igen och var dar ett tag, kom hem och kollade lite pa basket ( sa en annolunda jul kan man saga, hahah) En stakare fick sin tand utslagen i matchen ocksa sa det var ju intressant...
Sen var det dags forjulbord och det ar samma mat som man ater pa thanksgiving, gott. Sen kolalde vi annu mer pa Basket och sen var det dags for folk att aka hem.
 
Det var en bra jul, ingentinng jamfort med hemma, julen hemma ar ju oslagbar, men jag hade definitift en fantastisk dag!
 

JUL AFTON

 
Vi akte in till San Diego idag, och vandrade omkring i butiker i ca 1,5h hade lunch pa Nordstrom som grundades av en svensk, sjukt stolt! Super god macka, helt gale gott! Hittade en troja pa forever 21 for 3 dollar, nice! Sen svangde vi forbi baren som Top Gun spelades in vid!!!!! MEn sen akte vi hem och gjorde i ordning oss for att ga till kyrkan, sjukt lang och sjukt trakig gudstjanst, maste nog varit den traktigaste jag gatt pa i hela mitt liv, hahah! Men det var en fin byggnad for att vara en amerikansk kyrka! Sen gick vi till hotelet och kollade innuti, sa himla fint! Det var galet, mormor och morfar ni skulle ALSKA det! Hittade den perfecta julstrumpan men vantar med att kopa den, hade inga pengar, hehe. Sen gick vi till en fin resturang och hade god middag och sen satt vi hemma framfor brasan och drack te.
 
 

SAN DIEGO

Igar vaknade vi supertidigt for att aka till San Diego, sov storre delen av tiden, vi stannade pa Starbucks och kopte frukost sa det var en mysig resa. Sen kom vi fram, och det ar den har typiskt americanaska drom stallet. Jag kommenterade hur amerikanst omradet var och da sa de att det var precis det som omradet forsokte vara. Det perfecta typiskt amerikanska omradet. Sa efter vi hade packa upp alal vara saker och fatt en uidad tur bland allt julpynt ( deras mormor har en by med 200 hus) sa gick vi till ett hotel, stanade igen pa starbucks pa vagen dit! Hotellet var sa himla fint, ett gamalt tra hus  jatte stort, vitt och fin pa den helt perfecta stranden! Himlen var rosa och det var sa himla fint!!!!!!!! Sen akte vi tillbaka och traffade 2 av deras kusier och hade en myisg middag, roligt och trevligt!!!
 

PEPPARKAKSHUS!

Sa idag hamtade Andrea upp mig och vi akte hem till henne och bakade pepparkakshus! Vi hade sa mycket deg, hahha. Det blev tva hus, ett bra och ett lite udda, haha. Bakade pa i timmar, testade nya metoder kan man saga, star och kavla och sen hor jag hur Miranda ( Andreas lillasyster) pratar med Andrea, hahah, Andrea hade stoppat in Mirandas biologi bok i ungen, sjukt roligt!!!!!!! Sen at vi lunch fick Andreas kansa fallafel, yummi! Sen forstatte baket och vi satte ihop husen, hha, kaos, men det var roligt! Sen sag vi en fransk film och sen akte jag hem. Tydligen var det ingen hemma, jag oppnade dorren, alarmet som de hade satt dit dagen innan va pa och jag satte igang det... Sa jag gick over till AK's <--- min nasta vardfamilj, dar bjods jag pa mat sa jag valde ratt dag att satta igan larmet, hahah. nya erfatenheter, varje dag!!!!! Men det var en toppen dag!!!!! Justja, glomde saga, Andrea hade kopt julmust ocksa sa det var akta julkansl, haha!
 

SAN FRANCISCO

Igar spenderde jag storre delen av min dag med att gora absolut ingen ting! Var hemma och kollade pa film i mjukisklader, med andra ord, presis sa som forsta dan pa lovet ska va, haha. Men Pa kvallen akte vi och en annan familj in till SF, sniglade oss dit pa ungefar 1/1,5 h, galet mycket trafik! Vi akte till en italiensk resturang i ett jatte mysigt omrade. At pasta och Pesto, yummi! Sen akte vi till union squere och vandrande omkring balnd alla juldekorationer, sen akte vi till Ghirardelli en choklad fabrik, har super god choklad och dar tog alla glass men jag testade den varma chokladen! Gott, gott! Sen fick vi alla en julklapp, hade absolut inte vantat mig sa blev extra glad nar jag fick en stanford troja!!! Sen akte vi hem och det var skont att fa sova!
 
 

SECRET SANTA

Nu är det jullov, WOHO!!!
Idag var jg på secret santa, så man köper en present till en person som man har blivit tilldelad, jag kände inte min, hehe, men hon önskade sig ett presentkort från starbucks så det fick hon! Detta event var hemma hos Cami och de hade väldens julgran och för mulet sötsaker! Det var en trevlig kväll. På vägen hem åkte jag och Kelley runt liten i menlo park och kollade på jul dekorationer!!!


ONSDAG

Så idag var det finals i matlagning och photo, super chill. Gjorde en sallad och sen på photo ett ord test! Sen gick jg till stanford shopping igen..hehe. Hittade en nästan helt perfekt klänning, men den var lite för lång, längden var inte speciellt smickrande, men annars var den perfekt, det var jobbigt att hänga tillbaka den... Men sen hittade jag på bloomingdales en enkel svart klänning, den var på rea, sen var de 40% mer res på det, nice!!!!! Nu sitter jag hemma i skoltröja och dricker te från min skolkopp! Mysig dag!!!


JUL HANDLAT

Idag hade jag finals i engelska, gick okej men kanner anda att de kommer dra ner mitt betyg, hehe. Men sen akte jag hem, at lite snabb lunch och gick sen till Stanford shopping center for att handla lite julklappar! Har tva julklappar kvar sen ar jag klar, men ska kopa dem imorgon! Men jag trippade omkring i butiker och onskade jag var miljoner, haha. Men ska dit imorn igen for jag kompa att jag behover en klanning till jul och nyar, en fin klanning. Kom pa att jag inte har nagon liten svart standard klanning sa tankte kopa det. Sag tva saker jag vill ha nu, just nu och sen en miljon saker som jag vill ha senare, hahah.
Sen horde jag att de hade bra varm choklad pa ett stalle sa jag gick dit och testade 6 dollar for en kopp, svin syrt men jag provade. Det var helt vanlig varm choklad, inte vart det om man kan ga till Coupa och fa den godaste chokladen ever for 4 dollar!
 

BRA DAG

Vi hade finals idag! Det ar som ett stort prov pa allt vi gjort under terminen, undantag for det vi gjorde i min klass. Vi hade ett vanligt unit test. Jag har just nu A i economi men ar pa gransen och kanner att jag kanske hoppar ner nu, lite surt, men men mina betyg raknas inte sa det ar chill.
 
Men innan finals hade vi halvtimeslektioner, alla amnen. Jag har varit TA, ( hjalpt till) i bibliokteket och idag hade Diana biblotikarien en julklapp till mig, versta presenten! Har inte oppnat den an men sa himla gullig och snall!!!! Blev sa himla overaskad och glad, tycker verkligen om henne, hon ar super snall!!!!
 
Sen gick jag hem och tog en langpromenad med Cindy!
 Men nu har jag pluggat lite infor det stora provet i engelska. Jag fatatde inte att jahg behovde spara alla papper som vi gjort under hela terminen sa jag har ju slangt borde dem ( detta efter jag sparat dem i en manads tid efter) Men tydligen kommer provet va pa exakt det som finns pa de papprena, chill. Hahah, klara provet kommer jag men lite irriterad ar jag pa mig sjalv, hahah!

LUSSEKATTER

Hahaha, jatte kul att lasa mitt lilla breakdown for mina lussekatter! Men det blev jatte bra, sa det var inget fel med dem, kunde varit lite gulare, men men. Sa bakade lussekatter och pluggade lite idag. Kan inte fatta att det snart ar jul! Men idag var det ocksa julkonsert i kyrkan sa vi gick dit, jatte fint och var som en anda stor karioke, Men det var dagen.

LUSSEKATTER

Foroker baka lussekatter, att som kan bli fel blir fel! For det forsta ar ingredienserna annolunda, ar van vid vanlig jast men har ar det natt pulver sa nu far vi se hur det funkar... Min vardfamilj kopte safftan for 16 dollar kande mig helt hemsk! Det var super lite sa nu ar de inte direkt gula utan  lite mesgulaaktiga... Kanner att jasten inte kommer funka och de kommer bara ligga dar som doda varelser och se halv gula ut! Att lasa matt och omvanla blir ocksa helt jatte kompliserat! Sa kommer nu att ha slosat massa ingredienser och kommer skamma ut mitt land och mig sjalv! WOHO!
 
Ett tips, baka aldrig svenska saker som lussekatter nar du ar i ett annat land, det funkar inte!
 
 
 

JULDAG

Kanndes typ for forsta gangen som jul pa riktigt! Sa kl 3 hamtade Andrea och hennes lilla syster Miranda up mig och vi akte till Ikea, heheh, kopte julmust och hade tankt kopa peparkaksdeg men den var slut...
Sa det slutade med att vi gjorde degen sjalva, hittade natt resept pa internet och forskokte hitta ratt ingredienser har borta, blir intresant att se resultatet nar vi val bakar med den! Eftersom min mail har val att radaera alla mail som jag haft kunde jag inte anvanda det vanliga reseptet heller. Den har degen ar ljus och inte sa kryddig, smakade inte som det ska....

Men bakade amerikanska pepparkakor ocksa, yummi, yummi!
Sen at vi mat och det var sa himla himla gott! Kykling, oliver, coscos, jatte gott kryddat och helt perfect!!!
Sen sag i ett ansnitt av Downton Abbey som ar varldens basta tv serie!!!!
Dekorerade kakor, at for mycket glasyr! Syper mysig och lyckad dag!!!
 
Marandas glamorosa katt, hahaha!

IGAR

Hade tankt bligga fran mobilen, men det vagrade att fungera och orkade inte nu att skriva om allt sa tog kort pa det istallet.
 
 

TACK

Jag blev då himla glad idag! Tack, tack, tack tusen tack mamma,pappa,Beccis, mormor, morfar och farmor!!!! Fick godis och ska för första gången testa skumtomtar med äpplesmak! Har nu presenter som jag måste vänta ytligare några dagar på att öppna. Marabou ned apelsin och mkntkyssar, skumtomtar, åh, så gott! Ska visa alla svenskt godis nu. Men tack så himla mycket älskar er!!!!!


HEJSAN

Har varit inne i world studys igen och pratat med klasser, det brukar ta ca 20/30 min men det har gangen tog det ca 50min, de hade sa manga fragor, det ar super kul att prata dar!!! Sen skulle jag prata lite svenska sa de fick hora hur det later, kunde saga ca 2 meningar innan min insperation om pratamnen tog slut, hahah.
 
Julgranen blir finare och finare varje dag, har val vant mig vid hur den ser ut, haha.
 
Jag gar en mil varje dag.
 
Snart ar det finals <--- stora prov. Fick nyss reda pa att jahg slangt mina papper fran borjan av terminen och jag behover dem nu...det ar ju chill....

Men har far man altid svaren pa pappret det galler bara att kryssa i ratt ruta sa helt kord ar jag inte, hahah.
 
 

JULGRAN

Sa igar pyntade vi huset ocksa! Vi har byggt up som en sot liten by och satt julstrumpor vid oppna spisen, sen kom granen... DE har annolunda granar som ar tajtare an svenska man kan likson inte se grenarna sa alla julkulor sitter utanpa granen. DEt fanns nagra fa fina julkolor och de var de anda vi valde att inte satta upp...Det ar helt arligt en av de fulaste julgranarna jag sett, hahahaha. Ser bra ut i morker, hahaha. Har pyntat lite i mitt rum med, har en mini gran och sma statyer av jesu fodelse.

Testade eggnog ocksa, smakade forjavligt, hahahah! Slanger in lite bilder fran rotary festen med!

CHRISTMAS PARTY

Christmas party med Rotary idag! Super duper mysigt! Kul att traffa alla, baka kakor, ata, tomten kom och fick presenter! Super lyckat!!!
 

HEJ

Igar var jag med KeyClub och hjalpte till pa ett alderdoms hem jul party. HAHAHa, Var faktiskt super kul, alla gamla var sa gulliga och sota och det var i allmanhet valdigt trevligt! Sen gick jag hem, detta ar konstigt i USA, har gar man inte untan tar bil! Sen kom Cami och vi at pizza och kollade pa Pirates of the Carabbian! Det var mysigt!

JULBORD OCH SKRIDSKOR

Sa idag kl 18:30 var det dags for svenskt julbord pa IKEA, haha. Sa jag Andrea och Sean akte dit, hade forvantat mig att se manga svenskar, sag nagra men det var framfor allt folk fran asien, lite ovantat! Sa vi borjade med fisken, det var gott tyckte bade jag och Andrea inte Sean. Nar vi kom till den varma maten som var ganska hemsk om jag far saga det sjalv gillade varken jag eller andrea men Sean, hahah. Testade alla svenska matratter. Sen var det dags for "glogg" och peparkakor och saklart Kaffe!!!! Super Roligt!
 
Sen akte jag och Andrea till en sridskoaknings bana och mote upp lite folk, akte runt och at tarta det var ett fodelsedags firande. Jatte fin bana med granar och lampor!!!
Sen satt vi i bilden och pratade for ca 1,5h och nu sitter jag i sangen och ska snart ga och laga mig!

Det var en lyckad dag!!!
 
Och var jatte dalig pa att ta kort och sen vet jag inte vad det ar med mitt har, blir hemskt efter en dag!!!!!
 

HEJSAN

Jag hade precis gatt igenom en hel dag utan att ata nagot onyttigt, da ringer det pa dorren och ett paket har komit fran Sverige, det var godis. OCh dar rok mitt lilla tappra forsok att vara nyttig! Sa jag bjod pa kolaflaskor och ferraibilar, min vardfamilj gillade dem! Sen tog jag med mig till skolan och bjod Andrea och Sean, skumtomtar tog hem vinsten!
 
Sen Idag har jag varit i tre olika klasser och pratat om Sverige, hur det ar att vara utbytesstudent och svarat pa fragor! Jag ar TA i world study ibland sa darfor kanner jag lararen dar. Sa himla roligt, folk tog tva sidor langa antekningar om vad jag sa, hahah.
 
Sen idag ocksa sa borjade en tjej i min engelska klass prata med mig om hur hon hade traffat en brittisk kille och hur roligt de pratade. Jaha tankte jag men men fortsatte konversationen med att papeka att jag ocksa tyckte det var gulligt med brittisk engelska. Sen sager hon, ja, men du ar ju fran England. HAHAHAHAH, woho, hon tror att jag kommer ran ett engelsk talande land, yeey. Sa himla roligt, hahahhaha.
 
Ar suyper trott och har varit de senaste tre dagarna, vet inte varfor men vill verkligen inte vara trott!!!!!

DISNEYLAND

Jag forstar inte hur jag kan vara sa lyckligt lottad!!! Sa Vi korde 6h ner till LA, ca 15min fran dit vi skulle sova ( Mollys skolkamrat) Vart det varldens bilko och det tog 20 min for 1miles... MEn tillslut kom vi fram dit, satt uppe och pratade lite med hennes kopis och hennes man, hans pappa kom fran Goteborg. Sen gick jag trott och la mig. Morgonen darpa gick vi upp Tidigt! God frukost och apelsiner fran tradgarden.
 
Pa vagen till Disneyland hamtade vi upp Mollys mamma och syster, bada super duper trevliga! Mollys mamma var 78 och sag ut och va ca 60, hade verkligen inte gissat pa att hon var sa gammal som hon var, sag mycket yngre ut!! Sen bar det av mot Disney land!!!
 
Disneyland ar helt arligt magiskt! Det ar sa himla fint och profesionellt gjort, alltid rent och fracht, jag kan knappt forklara! Det var magiskt fint och hela kanslan var underbar. Man skulle kunna tro att med sa mycket folk att de skulle dra ner stamningen och gjora det smutsigt med definitivt inte, jag ar sa himla imponerad och det var sa himla kul att vara dar!!!!
 
DEn forsta och en av mina favorit karuseller var Pirates of the Carabbian. Man sittter i en bat och aker igenom olika rum pyntade. Det var SA OTROLIGT VALGJORT, vid ett tillfalle kandes det helt arligt som jag var ute pa oppet hav mitt i natten och det var dimma och skepp. DEt var sa bra jag var helt i trams! Alla karuseller var nagot extra, och inte lite utan verklugen mycket extra. Flum riden fast i Disney varition var sa himla bra ocksa, det AR SA BRA GJORT! Kan inte forklara allt med det var fantastiskt!
 

 
Sen finns det ett annat slott som inte ar Askungens slott utan smallworld slott. Sa de gor om det nar det ar jul, helt magiskt, fatastiskt alla sma dockor och alla dekorationer. Sen pa kvallen blev det helt,helt,helt galet vackert med ljus. En av min favorit attraktion avr det har!
Sen var det Parad ocksa, galet fint!!!
 
 
 
Sen at vi mat pa Disney hotel, super god macka!!!!!
 
Sen var det dags for fyverkirier! Presis som i borjan av alla filmer. Slutet och allt blev morkt sen lystes det upp en del i taget. Sen borjade fyverikrierna, tog nagra bilder men de vart suddiga, men jag ville vara dar i stunden. MAGISKT! Sa himla underbart och fantastiskt, dagens hojdpunkt!!!
HAHAHA, blev en hel del bilder...

SURPRISE WEEK-END

Så i måndags berättade min värdfamilj att de hade planerat en surprise weekend. Men för 10min sen fick jag reda på vart vi skulle och....... JAG ÅKER TILL LA OCH DISNEYLAND! Så nu sitter jag super glad i bilden, det är 6h dit, är super taggad, glad och tacksam!!!!! Livet är underbart!!!


Och sen en bild på hur mycket regn det var på min skola idag! En sjö helt ärligt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3870465/images/2012/pic_50ba29a1e087c37b906eacd7.jpg" class="image">


RSS 2.0