MARK FLEGEL'S TOUR THROUGH SAN FRANCISCO

Idag morse hälsade jag på min nya värd familj som jag ska bo med nästa vecka för att sedan komma tillbaka till den jag är i nu. De verka hur trevliga som helst, mamman är helt underbar och de har en dotter som också är senior så jag har nån att gå till skolan med, hitta rätt...haha.
 
Dagen fortsatte och när klockan blev runt 13 så åkte jag och Mark på en lite bil tur genom vissa delar av San Francisco!!!!Vi började turen med att åka upp till twin pics, där man kan se hela staden. Det blåste nått enormt så jag såg inte så mycket i alla fall, haha, hade hår för ögonen konstant.
 
 
Staden är helt underbar, det är en storstad men det märks liksom inte. Det är classiska San Francisco hus överallt och de är sååå himla fina. Alla är i sin egen stil och egna färh och massa träd och kullar, det är så fint så man smäller av på många ställen. Världens park har de också med gigantiska träd.
 
 
Sen åkte vi till Ocean Beach och Cliff House. En helt enorm strand precis i staden. Super fint!
 
 
 
Och det är väl bara i San Francisco som man hittar en klonsoldat från Starwars på stranden!

Det vita som man kan se på klipporna ute i vattnet kommer enbart från fågelbajs om ni undra...
 
 
Åkete runt lite mera, såg the museum of art mitt på ett berg med utsikt över hela staden och vattnet. Byggt i Franks stil och mycket fint, dit vill jag! På vägen ner kunde man se golden gate bridge och fantastiskt landskap!
 
 
 
Sen åkte vi upp och nr för alla bakar, en del är galet brant, men det är så mysigt här så jag dör.
Dagen slutade i allafall med att simma i poolen och äta gott!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia Revlad

Åh herre vad fint!!!

2012-08-19 @ 18:08:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0